Vaayy umit hocam nasilsin ozlettin kendini gorusemiyoruz nezamandir bi ara goruselim caylar benden umit hocam berkut rahatina duskun bi arkadas cbr250 ile dahi rahat edemiyodu belim agriyo deyip duruyodu r25 i kullanmaz ama diger soylediklerine bende katiliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
Oguz bahsettigimiz arkadas berkut ben onun sakin motor kullandigini gormedim daha yavaş i arizali heralde
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
Memduh bence sen yanılıyorsun. Berkut gruptaki motorların cc'lerine göre hızını iyi ayarlayabiliyor.
Ara sıra kafasına göre kopuyor ama ilerde yine bekliyor.
Beraber gezdiğimiz zamanlardan biliyorum.
Ayrıca Ümit hocaya çay ısmarlayacaksan bende gelirim.
Hiç olmazsa bi çayını içmiş olurum.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Yeni kasa Dl 650 lerde yakıt hesabı var göstergede. Ama bizim kasalarda yok. Bende acayip beceriksizim yakıt hesaplamada. İlla birşey oluyor her seferinde yarım kalıyor hesabım. Ama yakıyor ya benimki baya
Bujileri yeni hava filtresi yeni motor kısmındada sorun yok. Herhalde ben biraz atraksiyonlu kullanıyorum .
Memduh abi sen wolfu aldığın günden itibaren ben böyle oldum Yavaş ayarımın bozulmasının sebebi sensin
Osman abi bizim memduh abiyle cbr vs wolften kalma büyük bir kapışmamız mevcut , o yüzden Memduh abi olunca grup gezisinde benim devir saatinde artış meydana geliyor
Eşgele ne zaman gidiyoruz abi tekrar , o çamurda yine drift yapmak istiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:54 ----------
İlanı burayada koyayım.
Cbr la ufak düşüşümden kalma grenajım vardı. Unutmuşum bodrumda. Satayım bari dedim.
Bursa Mt den alıcı olursa fiyatta düşüş yaparım.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...1883586/detay/
Merhaba arkadaşlar tavşanlı dan yazıyorum. Pazar günü bursa ya gelicem motosiklet kask ve mont almak için bildiğiniz geniş kapsamlı pazar günü açık olan bi showroom varmidir?
Merhaba, Cbf150 için tur camını nerede bulabilirim?
Abiler bu haftasonu bir gezi yapsak ben derslere kapanmadan önce şöyle güzel güzel yollarda birlikte keyifle dolaşsak nasıl olur Kaptanlar size sesleniyorum "yar bana bir gezi aman"
osman abi yaşlandım artık eskısı gıbı değilim ama berkut eger kabul ederse narlıda çay soylerim eğer berkutu yolda gecersem söz verıyorum kimseye soylemicem zaten benım motorum japon değil lastıklerının ne oldugu belı degıl %100 nylon lastıklerım yanı bildiğin pet şişeyi erıyıp lastık yapmışlar berkutun lastıklerı kalıtelı motoru 650 cc jopan harıkası ama ısteyen herkezle gezmeye varım kımseye bişey ispatlamak gıbı bı nıyetımız yokbenden cok daha hızlı arkadaşlar var hhatta benı cup la gecen var hemde fark attı düz yolda gazlamanın bı anlamı yokkı pılotaj virajlarda bellı olur. 40 yaşına geldım artık reflexler yavaşladı gözler gormuyo artık
hey gidi gençlık be ne gazlardım bu yolarda pc nın sesını acarsanız peglerın yere surtme sesını duyabılırsınız
Memduh daha benim yanımda çok gençsin, yaşlılıktan bahsetme
Senin ölün bile yeter viraj yapmaya.
Berkut'u çok korkutmuşsun ama.
Yine de çay teklifini geri çevirmez diye düşünüyorum.
Önümüzdeki günlerde hep beraber gideriz olmazsa.
Gerçi ben çok geriden gelirim ama siz ikinci bardak çayları içerken yetişirim size.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Çay varsa tek teker peg sürterim ben
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)