Ciddi ciddi V-stromu satıp arazi sürüşleri için başlangıç olarak crf 250 almayı düşünüyorum.
Acaba aramızda bana crfsini verip 5 dakika sürmeme izin verecek varmıdır ?
Amortisörlerine , 1-2-3 viteslerine, frenlerine ve ağırlığına bakmak istiyorum.
Yardımcı olabilecek birisi çıkarsa çok sevinirm.
Motosikleti çalıştırmayıp amortisörlerine ve ağırlığına baksam bile yeterli olur hatta.
Merhaba arkadaşlar,
Tur camına deflektör yaptırmayı düşünüyorum. Bursada bu işi düzgün yapan bir yer biliyor musunuz?
Şekil 1-a:
Arkadaşlar benim motorda otomatik jikle kafasına göre takılıyor hem çok yakmasına hemde gereksiz sorunlar çıkartıyor acaba iptal etsem jiklenin elektrik kablosunu çıkarsam motora bir zararı olurmu
Arakdaşlar Bursa'da Alpinestars, Agv, Shark, Revit bu tarz markaları satan bir mağaza var mı ?
Sağol kardeşim. Ya alpinestars mont beğendim yazlık fileli.. 800 küsür. Şimdi diyorum bu neye göre 800 lira yani senin revit vardı güzel bir mont onunla bunun arasında ciddi bir fark var mıdır? Ne alacağımı bilemiyorum, kafam karıştı iyice, bu konulara hakim olan birileri lazım bana fikir verebilecek.
Memduh abi sorma zaten bugün baya fikrim değişti.
Bir işim vardı motosiklete bindim yolda aklıma bu konu geldi, crf yi almaktan vazgeçtim gibi .V-stromu gerçekten çok seviyorum. Kesinlikle özlerim bunu anladım bugün
Ama hala Crf nasıl alettir merak ediyorum.
Senin neresi hoşuna gitmedi?
v strom çok yakıyordur berkut un gezdiği arkadaşlarda zaten küçük motor var , neden fazla benzin parası versin, bence yamaha r25 alsın sonuçta genç motoru berkut a uyar hem güzel hem hızlı. Kros motoru işin renk kısmı, ikinci motor olarak zevk için alınabilir hemde 125cc ucuzundan, rahat rahat tepe tepe kullanmak için.
Sende benim gibi agresif motor kullaniyosun crf benim motora gore biraz daha sakin vites aralari kisa ( belki enduro oldugu icin boyledir bilemem) kullanimi rahat ama selesi biraz sert geldi bana son hiz denemedum eger araziye girerim diyosan 125cc 2 zamanli bi makina al derim ruhsat plaka olmasinada gerek yok arazide isyedigin gibi kullanirsin 2 zamanli oldugu icin gucu arazide seni tatmin educektir. Crf yi cok merak ediyosan duran kardeslere git orda mutlaka vardir uzerine bi otur bak ordakilerden bilgi al vstromu satma derim senin maddi yonden bi sorunun yok benzin konusunda sikinti yasiyacagini sanmam ben 250 cc nin ustune cikarmiyim diye sorarsan asla derim bundan 2 ay once mt07 nin niyetine girmistim az daha alicaktim iyiki almamisim mt07 de kullandim dehset bi makina )
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)