Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Halil beni gören de kıtlıktan çıkmış zannedecek
Gerçi yalan değil, çok acıkmıştım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------
Ne geziydi be...
Ekmek yerken olan resmi paylaşmasaydın keşke Coşkun. Sosyeteye rezil edecen beni
abi o sucukları kemalpaşadaki kasaptan mı aldınız? ya bi kasap vardı ne yerini hatırlıyorum ne adını ama sucuğun tadı hala damağımda. geçen sene yine suuçtuya yapılan bi gezide uğrayıp almıştık.
beyaz shark kaskı olan yakışıklı bir abimiz var kim o yaa tanıyorum sanki ?
Hayırlısı olsun Berkut.
Yaz daha yeni başlıyor, geziler asıl şimdi başlayacak. Yanlış karar vermiş olmayasın, son kararın mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------
Bende tanıyacağım bir yerlerden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------
Yok yok, insan şöferi.
Abi telefon alacağım kendime o yüzden , evdeki kullanmadığım herşeyi satıyorum
Kamera acayip ilgi gördü. 2 saat içinde 6 adet mesaj aldım. 2 kişi Mt den.
Kamerayı perşembe günü Yine Bursa Mt den bir arkadaş almaya gelecek.
Açıkçası heves edip almıştım. Bana göre değilmiş.
Zor geliyor habire video çek , şarj et bilgisayara at. Kes-biç , youtube a yükle.
Ben kumandanın bana uzak kaldığı görünce saatlerce izdivaç bile seyredecek adamım
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
Bende satıyorum kamerayı daha sadece 3 kere şarj edip kullandım ATC9K sıfır ayarında aksesuarlarıda duruyor,
su altında da çekim yapıyor , go pro ile aynı kalitede çekim yapıyor hatta full hd çekim yaparsanız bilgisayarınız bile iyi değilse oynatamıyor ben o yüzden hd kalitesinde kullandım
250 tl indirim yok son fiyat sıfır fiyatı hepsiburada da 859 tl
http://www.hepsiburada.com/liste/ore...oryId=22018092
05057702039
Merhaba , Bursa da Cbf 150 için Michelin Pilot Sporty lastik alabileceğim nereler var bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim (Küçük Sanayi ve çevresine yakınım)
Merhaba, cok tereddut etsemde motorumu satisa sundum. Cross almak istiyorum ama satmak da istemiyorum, hayirlisi diyelim.
Takas cross ile olabilir ozellikle xtreme max olursa super olur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...chFilter=false
Bugün hava çok güzeldi ve bunu fırsat bilip ufak bi gezi yaptım
İlk olarak Akçalar'a arkadaşımla görüşmeye gittim.
Çiftliğe ve hayvanların yanına geldik.
Uluabat manzarası çok güzel.
Akçalar'dan Gölyazı'ya geçtim.
Resimler on numero olmuş.
Elinize sağlık.
Yine Acil Gezip Tozutma kararı...18-Nisan-Cumartesi-2015...
Gölyazı-Tirilye-Mudanya-Bursa
Toplanma .14:30 Geçit Özdilek Otoban Girişi
15:00 Minteks çay olası toplanması...
Katılı 1-nevin Hoca
2-Adnan Konu
3-Onur
4-Mesut 5-
Sabah 9 da izmir yolunda sol şeritten 90 la giderken arkadan bir pejo 407 hızla geldi. Hızı heralde 130 filan vardı. Sağ şerit boş olmasına rağmen orta kaldırımla benim aramdan geçti. Gidonum aynasında dizimde arabaya değdi ama allahtan dengemi kaybetmedim. Sonra sında ben sağa çek diye bağırdım. Bu camı açıp el kol hareketi yaptı. Çek lan sağ diye bir kaç kez bağırdım ama durmadı. Arkası dan takip ettim benim takip ettiğimi görünce gaza yüklendi yetişemedim
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)