Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    ferhad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    [QUOTE=KoRRoCooL;626191]
    Alıntı ferhad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım o kdr vermişken biraz daha ver GTS 250 al. Bende var çok memnunum. Tavsiyede ederim. Maxiscootersa istediğin kesinlikle GTS derim. Fiyat / Kalite oranı onun üzerine tanımam.

ferhad bende düşündüm ama maalesef param yetmio sıfırına bi de ikinci eli yok motorun onun için ben de ikinci el bi italyan yada japon düşünüyorum. 6000-6500 ytl param var üstüne ölsem de çıkamam fikirlerin için tşkler
    abi imkanlarını sen daha iyi bilirsin o zmn japon bak derim, italyanların parçaları çok pahalı bu arada 2. el SYM nin olmamasınin sebebi bellidir heralde (alan satmıyor ) 7.250 ye fln sıfır GTS alınabilir aklında bulunsun...

Alıntı share adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bende varım.benide unutmayın!!!!!!!
    seni hiç unuturmuyuz ya
    [CENTER][B]16 FY 303[/B]
    :bounce: [/CENTER]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    suzuki burgman AN 650cc ABS (2006)
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    piaggio x9 var istediğin gibi maxi scooter arkadasım satıyor düşünürsen msn adresim var profilimde ulaş bana...
    arkadaşım piaggio x9 demişsin arkadaşının
    ersel_demirhan@hotmail.com
    ben almayı düşünüyorum
    ya x9 yada burgman alıcam
    irtibata geçerrsen sevinirim.

ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Bence Burgman kardeş.Biz ulaşamadık henüz sen al bari.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

KoRRoCooL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=ferhad;626227]
    Alıntı KoRRoCooL adlı üyeden alıntı Mesajı göster

abi imkanlarını sen daha iyi bilirsin o zmn japon bak derim, italyanların parçaları çok pahalı bu arada 2. el SYM nin olmamasınin sebebi bellidir heralde (alan satmıyor ) 7.250 ye fln sıfır GTS alınabilir aklında bulunsun...

kardeş ben bulamadım walla 7,850 idi sıfır fiyatı zam geldi şimdi 8,300 civarında dönüyür biyer buldum 7,500 a bırakacaktı ama oda 2 hafta önce bakalım nasipte ne varsa onu alıcam tşkler
    CooLlardan KoRRo

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı burgman_brs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım piaggio x9 demişsin arkadaşının
    ersel_demirhan@hotmail.com
    ben almayı düşünüyorum
    ya x9 yada burgman alıcam
    irtibata geçerrsen sevinirim.
    Msn üzerinden konuşamadık daha işlerin var sanırım

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3559731

Buradna motora bakabilirsin.
    AKIN FİDAN

ferhad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-123.html

Bu bölüme bursadaki arkadaşlarla yaptığımız mudanya gezisinden SYM nin birkaç resmini koydum, görünüş bakımından piaggio dan iyiyz bence ;)
    [CENTER][B]16 FY 303[/B]
    :bounce: [/CENTER]

basar016 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1 YAMAHA
    selam arkadaşlar bende bursa motomaxs!tan başar herkezi showroom beklerim uluyolda

eminekinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tekrar herkese selamlarrrr

yıllardır motosiklet kullanmıyordum 26 yaşından beri kullanmadım desem yeri war yaklaşık 15 sene şimdi bi motosiklet alma telaşı içindeyim zzr1100 buldum onu alma çabasındayım fiatı bana uydu ama a2 ehliyet gerekiyor 6 yaşından beri motosiklet kullanıyordum 26 yaşına kadar hiç ihtiyaç duymadan kullandım bi sürü köy ve kasaba gezdim hatta ilk bindiğim motosiklet babamın mobileti idi onun plakası bile yoktu o dönemlerde sadece faturası vardı zaten mosiklet kullanmaya o motosiklet ile başladım ve 26 yaşına geldiğimde kendime ait 3 tane motosikletim vardı bi gün üçünüde sattım ve yaya kaldım 15 yılda da toplasam toplasam 3-5 kere motor kullanmışımdır şimdi bu zzr karşıma çıkınca alayım diye düşünüyorum ama önce ehliyet almalıyım bildiğiniz bi sürücü kursu varsa iletirseniz memnun olurum en kısa sürede ve mümkün olan en ekonomik şekilde almayı düşünüyorum.şimdiden teşekkürler.....bende bursadayım kurs ta merkezde olursa benim için tercih sebebidir...

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Sevgili eminekinci,ultraukala takma isimli kardeşimiz yeni ehliyet aldı isterseniz ona bir danışın.
    Bu arada zzr sizin kullanımınıza hitap ediyormu,yakıt yönünden pek tutumlu olduğu söylenemez.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

fuser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DADYW DD 250E-9

Selam

Selamlar
    epeydir forumda yoktum.
    Yeni arkadaşlar hoş geldiniz ve eskilere yeniden merhaba.

Motorumu satıyorum satılık motorlar kısmına ilanını koydum
    ama burayada ekleyeyim.

http://www.motosiklet.net/forum/satm...250-e-9-a.html

Herkese iyi günler

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı eminekinci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yıllardır motosiklet kullanmıyordum 26 yaşından beri kullanmadım desem yeri war yaklaşık 15 sene şimdi bi motosiklet alma telaşı içindeyim zzr1100 buldum onu alma çabasındayım fiatı bana uydu ama a2 ehliyet gerekiyor 6 yaşından beri motosiklet kullanıyordum 26 yaşına kadar hiç ihtiyaç duymadan kullandım bi sürü köy ve kasaba gezdim hatta ilk bindiğim motosiklet babamın mobileti idi onun plakası bile yoktu o dönemlerde sadece faturası vardı zaten mosiklet kullanmaya o motosiklet ile başladım ve 26 yaşına geldiğimde kendime ait 3 tane motosikletim vardı bi gün üçünüde sattım ve yaya kaldım 15 yılda da toplasam toplasam 3-5 kere motor kullanmışımdır şimdi bu zzr karşıma çıkınca alayım diye düşünüyorum ama önce ehliyet almalıyım bildiğiniz bi sürücü kursu varsa iletirseniz memnun olurum en kısa sürede ve mümkün olan en ekonomik şekilde almayı düşünüyorum.şimdiden teşekkürler.....bende bursadayım kurs ta merkezde olursa benim için tercih sebebidir...
    Ehliyet için doğru adres benim Valla sürücü kursu var tanıdığımız Yiğit Sürücü Kursu orada sana uygun bir ehliyet alabiliriz...Sahibinin oğlu arkadasım benim ehliyetleri almadan önce tanışmadım maalesef burası ile a2-b başka yerden aldım...Bu arada kısa sürede demişsin biraz uzun sürede olacak üzgünüm senin için.Önümüzdeki sınav tarihi 21nisan ama ona sen giremiyorsun..ondan soraki öss dolayısı ile temmuz ayında yane ağustos ortalarında ehliyet elinde olmuş olacak geçmiş olsun

Benimle irtibatı koparma Yiğit Sürücü kursundan alalım ihsaniye'de yalnız pek mekan çok da önemli olduğunu sanmıyorum yerinin derslere falan gideceğin yok heralde..benim ehliyetlerimi aldığım sürücü kursu setbaşında dediğim ehliyetleri aldıktan sora tanıştım yiğit ile..Şimdi babama da alıcaz a2 ona da yiğit sürücü kursunu tercih ettircem...

Bu arada birazdan motor bakmaya çıkıyorum babamla
    AKIN FİDAN

eminekinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

selamlarr

ultraukala ilgin için teşekkürler 21 nisana nıye yetişemem gidip hemen kayıt yaptırsam olmazmı arkadaşına bi sorsan bide fiatını öğrensek iyi olurburdan haberleşiriz.......

sevgili İHTİYAR ilgin için teşekkürler yakıtı için km\0.25 ytl diye biliom ama fazlada olabilme olasışlığı tabiki war ama napalım gülü sewen dikenine katlanır artık....

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı eminekinci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ultraukala ilgin için teşekkürler 21 nisana nıye yetişemem gidip hemen kayıt yaptırsam olmazmı arkadaşına bi sorsan bide fiatını öğrensek iyi olurburdan haberleşiriz.......

sevgili İHTİYAR ilgin için teşekkürler yakıtı için km\0.25 ytl diye biliom ama fazlada olabilme olasışlığı tabiki war ama napalım gülü sewen dikenine katlanır artık....
    Valla yetişemezsin nie mi çünkü en son dönem başlangıcı 16mart civarı idi yane yaklaşım 1ay önce dönemler var her ay onlara kayıt olabilirsin ayrıca sınav tarihlerinin arası da 2şer ay bildiğim kadarıyla...Sadece önümüzdeki sınava yönelik bir uygulama öss dolayısıyla 3aylık bir ara var...
    Bak sen al kawayı ben sana şoförlük yaparım
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    yamaha ybr125
    merhaba arkadaşlar,ybr 125'e uygun pirelli mt65 lastikleri nerde bulabilirim?bursada gitmediğim yer kalmadı yardımcı olursanız çok sevinirim.

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok!!BElki İlerde Burgman 400
    selamlar bursa mt ıkı haftalık bır aradan sonra yıne burdayım ortam bıraz şenlenmış ne guzel
    16 BYB 49

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Hoş geldin oxygen!!!(minimum 25 karakter)
    AKIN FİDAN

mlkmaiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki GSX-R1000
    [COLOR="DarkOrchid"]BURSADA BU KADAR MOTOR SEVER VARMIŞDA HABERİMİZ YOKMUŞ.MERHABALAR DİYEYİM BARİM

Motosikleti
    ramzey qm200gy
    motor sever çok ama memlekette adamı motora bindirmemek için ne lazımsa var...

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok!!BElki İlerde Burgman 400
    Alıntı aykino adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor sever çok ama memlekette adamı motora bindirmemek için ne lazımsa var...
    hayırdır aykino ne oldu aynasız arkadaşlarımız yoksa
    16 BYB 49

Forumdan Uzaklaştırıldı yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    slm arkadaşlar geçen gün benim yamahanın ybr 125 egsozu çürüdüğü için değiştirmek istedim.Bursa servisi egsoza 420ytl. deyince şok oldum anladımki yerli malı yurdun malı herkes kanuni kullanmalı

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler