Fotoğrafları isteriz
Fotoğrafları isteriz
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
Abi bana yetişemediler ki. ben mi 105 cc kullanıyorum onlar mı anlamadım.
Sana yetişmek ne mümkün kardeşim. )
Giderken resmen Uçtun. Ama dönüşe bişey soyleyemeyecegim.
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
[/COLOR][IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
[IMG][/IMG]
gördüğünüz gibi berkut bu resimde resim çekilirken dahi kaskını çıkarmıyor işte gerçek motorculuk bu
yahu sizin motorları görmüştüm orda pazar günüb bende arkadaşımla ordaydım belki görmüşsünüzdür bordo bi scooter vardı bende
MT Üyelerine itinayla motosiklet boya koruma detaylı temizlik itinayla yapılır. Beğenmeyene iade yapılır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
Varsa eşi bırakırız bu işi.
Dükkan yok yaw. Evin garajında yapıyorum, kendi motorum eş dost motorları falan işte. Maksat muhabbet olsun. 15 yıllık boyacıyız tecrübemiz var. Yeter diye düşündüm
Ahahah Osman abi yorumunu görünce kendi kendime güldüm cidden
Tamda medaj yazacaktım , denk geldi
Üşengeçlik göbek adım
Fotoğraflarıda senden aldım, sözde ben atacaktım.
Sen bende o potansiyeli görmeyince halletmişsin fotoğrafları Selim abi
Yukardaki mesajımın kanıtı işte
Arkadaşlar Ellerinize, Emeğinize sağlık.
herkeze merhabalar, vizelerden sonra eskişehire gitmeyi düşünüyorum. ancak bu seferki gidişimde orhaneli-harmancık-tavşanlı-kütahya üzerinden eskişehire gitmeyi düşünüyorum. yani yolun büyük kısmı dağ yolları olacak, ancak yolların durumunu bilmiyorum eğer gidersem eziyet olurmu? uludağ yolu tadındaysa eğer gitmeyi düşünüyorum.
Teknik KONU !!
Arkadaşlar benim scooterimin arka stop lambası frene basınca yanmıyor.Olay şöyleki Frene basılmazsa motoru çalıştıramıyosun.Fakat frene basıyorum ama stop lambası yanmamasına rağmen motor çalışıyor.
Bazen arka stop yanıyor bazen yanmıyor Bir türlü sorunu bulamadım başından bu gibi bir deneyim geçen oldu mu ?
Arka fren müşürünü kontrol ettiniz mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------
Direk değiştirsenizde olur.5 tl bişey müşür motorsikletiniz mondial 125 mt ise musuru.htmlhttp://www.motosikletparcalari.com.t...en-musuru.html
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)