Suuçtu gidip görülesi bir yermidir ?
Benim de görmek istediğim bir yer isterseniz haber verin gitmeden müsait olursam gelmek isterim.
Pazar günü katılabilirim sana berkut.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------
Gerçi motor rodajda 70i gecemem gelmesem daha iyi sanırım.
Pazar günü bir işim var. Eğer erken biterse 1 gibi yola çıkabilirim. Akşam 6-7 de de dönüş yaparım herhalde. Şuan net değil tekrar yazarım. Katılmak isterseniz buyrun beraber yol yaparız.
Abi ayıp ediyorsun. 70 le gideriz gerekirse.
En kötü ihtimalle ara ara hızlanırım sonra beklerim.
Amaç beraber yol yapmak olunca gerisi teferruat
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
Berkut bizi oraya Coşkun kaptan Çalı taraflarından, dağ yollarından çok güzel manzaralar eşliğinde götürmüştü.
Kemalpaşa'nın içinden suuçtu yoluna ayrılınca boool virajlı yollarda gidiyorsun, biraz dikkat etmek gerekiyor.
Şelale çok ağaçlık ve güzel bir yerde bulunuyor.
Görünce çok beğeneceksiniz.
Hava her ne kadar iyi gibi olsa da sağlam giyinmenizi tavsiye ederim. Ne de olsa şelale pek güneş almıyor ve serin oluyor.
Şimdiden iyi yolculuklar dilerim sizlere.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Iyi akşamlar bursa mt ailesi.
38 Yaşındayım.
Seviyeli gezilerde aranıza katılmayı arzu ederim.
Arkadaşlar aslında bende katılmak isterim fakat havaların soğukluğu nedeniyle başka gezilerinize katılmak isterim.
Yakın zamanda küçük bir gezi yaptım hastalık belirtileri vuku buldu.Sizlere de tavsiyem (haddim değil yine de soylemek istedim) korumalarınız tam olarak olsun.Güneş var fakat ortam sıcaklığı sürekli değişiyor özellikle gölgelerde.
Bu arada aranızda bana da yer var mıdır
Coşkun kaptanın dediği gibi bizde seviye gerçekten yüksek.
Havalar biraz daha ısınmaya başladığında çok güzel rotalarımızla nasipse yollara düşmeye başlayacağız.
Sizleri de bekleriz. Gezi etkinliklerini buradan takip edebilirsiniz.
(Not:Bu arada siz benden yaş olarak daha gençsiniz. Sanırım bu da size seviye hakkında bir fikir verebilir.
Dediğim gibi gezi etkinliklerini buradan takip ederseniz, hiç çekinmeden katılabilirsiniz.
Sadece olmazsa olmaz, herkes tarafından kabul görmüş bazı temel şartlarımız oluyor.
Ehliyet,kask,koruyucu ekipman v.b. gibi.
Geriye sadece günün ve yolların tadını çıkarmak kalıyor.
Bekleriz.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)