Özelden arkadaşın bilgilerini verdim. Kolay gelsin şimdiden
Özelden arkadaşın bilgilerini verdim. Kolay gelsin şimdiden
Yeni ehliyet alan arkadaslar nereden ne kadara aldiniz b ehliyetim var hic bi egitim vermeden kurslar 400 500 lira para istiyor var mi bildiginiz egitim vermiyecekse uygun fiyat veren yersaygilar simdiden tesekkur ederim
Dogru diyosun öyle yapicam da verecegim 400 lirayı tam olarak neye verecegim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ----------
Sitem etmis gibi oldu ciddi anlamda merak ediyorum yanlis anlasilmayayim
ülkenin nesi düzgün ki sürücü kursu düzgün olsun.
Deselerki suna veriyorsunuz parayi icim yanmicak ya. teorik ders almicaksin dureksiyon egitimi vermiyoruz sinav günü gelmeniz yeterli fiyat 500 lira a4ler platin murekkepleri altin neyse sayfalarida bununla doldurmak istemiyorum kusura bakmayin da insanin bi yüzü kizarir ya
Hayırlısıyla bi alsanız şu ehliyetlerinizi de bi rahatlasa forum
Harbiden ya bu arada kurşum osmangazi ben yıldırımda oturuyorum Yıldırımdan alsam sorun olurmu ?
Günaydın MT ailesi. Havalarda ısınmadı gitti. Yağmurlarda var görünüyor önümüzdeki günlerde. Yani geziler daha hava muhalefetinde. Çok havadan sudan muhabbet oldu.
Eskilerden kim kaldı abi. Hepsi kayboldu geriye biz kaldık. Kodaman mt ciler. Ne günler ne geziler geçirdik arkadaşlarla birlikte. Bazıları egolarına yenik düştü bazıları kendi ayrıldı bazıları motosiklet heyecanını çabuk kaybetti. Yıkılmadık ayaktayız. Ha buarada toplantıları burda paylaşmaya devam etsekmi acep.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
İki moruk siz kaldınız, ne işiniz var ufak çocuklarla ,
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)