Soruma cevap yazan Search16 tesekkur ederim ama nasil bisey alacagima karkarar veremedigim icin (mmevsimlik veya yazlik olarak) ilk olarak ona karar vermem lazim
Honda spacy 110 alfa her şey dahil plaka ruhsat sigorta bayiye ait 6100 TL'ye aldım arkadaşlar kapora verdim kalan kısmını ayın 16'sında vericem ertesi gün teslim inşallah.
Lanet olsun böyle sisteme bugün kursa gittim meb tarafından dosya çıkartma süresi 15 gün oldu dediler diyecek laf çok ama söylersem fazla olur
Merhaba, Geçtiğimiz hafta cumartesi günü direksiyon sınavına girdim ve öyle böyle geçtim. Sanıyorum ybr sahibi bir abimiz direksiyon sınavı - trafikte giderken K.balıklı İnönü Cad. kornayla selam verdi ama sınavda olduğum için üzülerek selamını alamadım Eğer okuyorsa kusura bakmasın, kornanın yerini bile unuttum sınavdayken
Tekeriniz düz bassın.
Bu otobüs şoförlerine sinir olduğum kadar kimseye sinir olmuyorum arkadaş hiçbiri saatine uymuyor motor alana kadar her yere bisiklet ile gidicem bunlar yüzünden!
Ben de genelde soğuk havalarda binmem. Fakat mevsimlik mont tavsiye ederim. Astarlı fermuarlı iç kısım var. İstediğinde çıkart. Venom vardı, 6 yıl kullandım. Geçen ay da 4R mevsimlik aldım motomax internet mağzasından. Kampanya vardı 153 tl ye geldi. Takip et istersen kampanyalarını.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Motosiklete en çok yazın biniliyor ve o mevsimde mevsimlik denen mont adamı haşlama yapar en güzeli yazlık file mont, serin bahar aylarındada içine termal kollu yelek giyersiniz, yağmurdada üzerine bir yağmurluk çekersiniz olur biter, yazın ben file montla perişan oluyorum kaldıki kalın mevsimlik mont zaten mevsimlik diye bir şey olmaz bence .
Acil Akşam Gölyazı Gezisi Kararı...07-03-2015
Buluşma :Geçit özdilek Otoban Girişi...
saat: 15.00
Güzergah ve Programın Akışı : Otoban-GÖlyazı gözleme ve akşam fotoları-Tirilye Balık ekmek-Mudanya Korsan Canlı Müzik...
Gezimiz sa 90/km hız ile yapılacaktır...(iritibat tel:nevin Hoca:(05053945758)
1-N_Hoca +1
2-Aykut Şeker
3-Adnan Hoca + Hande
4-İsmail
5-Oğuz
6-
Günaydın MT nin Asil üyeleri. Pekte sessiz kalmış buralar. Mont ehliyet muhabbeti var. Gezilerden el ayak çekince kimse öncüde olmamış. Gerçi havarda malum. Neyse yaz geliyor. Ben buradayım. Çok güzel rotalarla birlikte olucaz.
Coskun kaptan ozletiyosun kendini hic gezilere gelmiyon
Evet coşkun kaptan,nerelerdesin?çoktandır yoksun.
Artık büyük çaplı gezilerimize başlayalım biraz.
Az kaldı memduh. Dağ, taş, deniz, kum, güneş geliyor. Hiç görmediğimiz rotalar var elimde. Benden kötü rota çıktımı hiç.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ----------
waaayyyy osman abi sendemi burdasın. Çadırı hazırladınmı. Çantalar falan taktım bak. Tam uzun yol makinası oldu. Karadeniz akdeniz gezicez bu yaz. Çok şenlenecek buralar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:42 ----------
Yeni arkadaşlar da katılacak aramıza. Çok elit insanlar var aralarında, tanıştırıcam sizleri onlarla. En iyiside ne biliyormusun osman abi hiç birinde EGO yok.
Helal sana coşkun.
Bize böylesi lazım zaten. Karadeniz turu için arka yan çantaları aldım.Birde depo üstü çantayı alınca tam tur motoru olacak.
Çadır da araştırıyorum. Dandik almaktansa,iyi sinden alacağım.
Biliyorsun bu sene tüm festivallere grup olarak gideceğiz nasipse.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)