Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    Scarty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MrNobody adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar pazar günü direksyon sınavımdan geçtim kursa sordugumda dosya 1 haftaya çıkar dediler arkadaşlarım kendi dosyalarının 2 günde çıktıgını ve ehliyeti aldıgını söylüyorlar aslı astarı varmıdır dosyalar kaç günde çıkıyor yarın kursa gidip bi bahane bulup dosyayı almaya bakacagım
    Benim arkadaşım b ehliyet almıştı oda 1 hafta bekledi babada 1 hafta beklememi söylediler.

Bu arada kurs a2 ehliyetine b yi fark yazalım dedi bilgisi olan vat mı , b fark yazıldığında ikisini birlikte mi almak zorundayım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Soruma cevap yazan Search16 tesekkur ederim ama nasil bisey alacagima karkarar veremedigim icin (mmevsimlik veya yazlik olarak) ilk olarak ona karar vermem lazim

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Honda spacy 110 alfa her şey dahil plaka ruhsat sigorta bayiye ait 6100 TL'ye aldım arkadaşlar kapora verdim kalan kısmını ayın 16'sında vericem ertesi gün teslim inşallah.

MrNobody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    Lanet olsun böyle sisteme bugün kursa gittim meb tarafından dosya çıkartma süresi 15 gün oldu dediler diyecek laf çok ama söylersem fazla olur

Lanet olsun böyle sisteme bugün kursa gittim meb tarafından dosya çıkartma süresi 15 gün oldu dediler diyecek laf çok ama söylersem fazla olur
    Lan YGS ye motorla gitcektim hayallerini yıktılar.

Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    Alıntı Scarty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lan YGS ye motorla gitcektim hayallerini yıktılar.
    LYS YE KALDI O ZAMAN DESENE NAPSAK BİLEMEDİM YAHU ERKEN ÇIKARTMANIN BİR YOLU YOKMUDUR ACABA

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı linkinpark20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda spacy 110 alfa her şey dahil plaka ruhsat sigorta bayiye ait 6100 TL'ye aldım arkadaşlar kapora verdim kalan kısmını ayın 16'sında vericem ertesi gün teslim inşallah.
    Hayırlı olsun abi dön artık aramıza tekrar
    linkinpark20 bunu beğendi.
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

Merhaba, Geçtiğimiz hafta cumartesi günü direksiyon sınavına girdim ve öyle böyle geçtim. Sanıyorum ybr sahibi bir abimiz direksiyon sınavı - trafikte giderken K.balıklı İnönü Cad. kornayla selam verdi ama sınavda olduğum için üzülerek selamını alamadım Eğer okuyorsa kusura bakmasın, kornanın yerini bile unuttum sınavdayken

Tekeriniz düz bassın.

Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    Alıntı Sopotymer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, Geçtiğimiz hafta cumartesi günü direksiyon sınavına girdim ve öyle böyle geçtim. Sanıyorum ybr sahibi bir abimiz direksiyon sınavı - trafikte giderken K.balıklı İnönü Cad. kornayla selam verdi ama sınavda olduğum için üzülerek selamını alamadım Eğer okuyorsa kusura bakmasın, kornanın yerini bile unuttum sınavdayken

Tekeriniz düz bassın.
    Kardeş dosyanı alabildinmi yada ne zaman alacaksın kurstan bilgi verildimi

Bu otobüs şoförlerine sinir olduğum kadar kimseye sinir olmuyorum arkadaş hiçbiri saatine uymuyor motor alana kadar her yere bisiklet ile gidicem bunlar yüzünden!
    MrNobody bunu beğendi.

Kardeş dosyanı alabildinmi yada ne zaman alacaksın kurstan bilgi verildimi
    Açıklandığı gün 1 haftaya hazır olur dediler onun için arayıp sormadım. Cumartesiye kadar haber gelmez ise arayıp durumu sorarım.

Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    Alıntı Sopotymer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açıklandığı gün 1 haftaya hazır olur dediler onun için arayıp sormadım. Cumartesiye kadar haber gelmez ise arayıp durumu sorarım.
    Tamamdır hocam sagol dosyanı alırsan buradan yazarmısın bana 15 gün dendi o yüzden

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı rasimbali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Soruma cevap yazan Search16 tesekkur ederim ama nasil bisey alacagima karkarar veremedigim icin (mmevsimlik veya yazlik olarak) ilk olarak ona karar vermem lazim
    Ben de genelde soğuk havalarda binmem. Fakat mevsimlik mont tavsiye ederim. Astarlı fermuarlı iç kısım var. İstediğinde çıkart. Venom vardı, 6 yıl kullandım. Geçen ay da 4R mevsimlik aldım motomax internet mağzasından. Kampanya vardı 153 tl ye geldi. Takip et istersen kampanyalarını.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Motosiklete en çok yazın biniliyor ve o mevsimde mevsimlik denen mont adamı haşlama yapar en güzeli yazlık file mont, serin bahar aylarındada içine termal kollu yelek giyersiniz, yağmurdada üzerine bir yağmurluk çekersiniz olur biter, yazın ben file montla perişan oluyorum kaldıki kalın mevsimlik mont zaten mevsimlik diye bir şey olmaz bence .

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Acil Akşam Gölyazı Gezisi Kararı...07-03-2015
    Buluşma :Geçit özdilek Otoban Girişi...
    saat: 15.00
    Güzergah ve Programın Akışı : Otoban-GÖlyazı gözleme ve akşam fotoları-Tirilye Balık ekmek-Mudanya Korsan Canlı Müzik...
    Gezimiz sa 90/km hız ile yapılacaktır...(iritibat tel:nevin Hoca:(05053945758)

1-N_Hoca +1
    2-Aykut Şeker
    3-Adnan Hoca + Hande
    4-İsmail
    5-Oğuz
    6-

Motosikleti
    Günaydın MT nin Asil üyeleri. Pekte sessiz kalmış buralar. Mont ehliyet muhabbeti var. Gezilerden el ayak çekince kimse öncüde olmamış. Gerçi havarda malum. Neyse yaz geliyor. Ben buradayım. Çok güzel rotalarla birlikte olucaz.
    Apices bunu beğendi.

memduhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    Coskun kaptan ozletiyosun kendini hic gezilere gelmiyon

Apices - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Evet coşkun kaptan,nerelerdesin?çoktandır yoksun.
    Artık büyük çaplı gezilerimize başlayalım biraz.
    search16 ve memduhb bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı memduhb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Coskun kaptan ozletiyosun kendini hic gezilere gelmiyon
    Az kaldı memduh. Dağ, taş, deniz, kum, güneş geliyor. Hiç görmediğimiz rotalar var elimde. Benden kötü rota çıktımı hiç.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ----------

Alıntı Apices adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet coşkun kaptan,nerelerdesin?çoktandır yoksun.
    Artık büyük çaplı gezilerimize başlayalım biraz.
    waaayyyy osman abi sendemi burdasın. Çadırı hazırladınmı. Çantalar falan taktım bak. Tam uzun yol makinası oldu. Karadeniz akdeniz gezicez bu yaz. Çok şenlenecek buralar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:42 ----------

Yeni arkadaşlar da katılacak aramıza. Çok elit insanlar var aralarında, tanıştırıcam sizleri onlarla. En iyiside ne biliyormusun osman abi hiç birinde EGO yok.
    Apices, memduhb ve oguz1327 bunu beğendiler.

Apices - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az kaldı memduh. Dağ, taş, deniz, kum, güneş geliyor. Hiç görmediğimiz rotalar var elimde. Benden kötü rota çıktımı hiç.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ----------

waaayyyy osman abi sendemi burdasın. Çadırı hazırladınmı. Çantalar falan taktım bak. Tam uzun yol makinası oldu. Karadeniz akdeniz gezicez bu yaz. Çok şenlenecek buralar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:42 ----------

Yeni arkadaşlar da katılacak aramıza. Çok elit insanlar var aralarında, tanıştırıcam sizleri onlarla. En iyiside ne biliyormusun osman abi hiç birinde EGO yok.
    Helal sana coşkun.
    Bize böylesi lazım zaten. Karadeniz turu için arka yan çantaları aldım.Birde depo üstü çantayı alınca tam tur motoru olacak.

Çadır da araştırıyorum. Dandik almaktansa,iyi sinden alacağım.
    Biliyorsun bu sene tüm festivallere grup olarak gideceğiz nasipse.
    memduhb bunu beğendi.
    Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler