Sevgili mt üyeleri bugün motomax a yazlık bi mont almaya gittim fakat çok fazla marka seçeneği yoktu.satıcı fuardan sonra daha fazla seçenek olur dedi.4riders lara baktım çok dandik geldi oradaki satıcı arkadaş bana bering marka yazlık bi ceket gösterdi kendisininde onu kullandığını ve korumalarının knox marka olduğunu söyledi.Ben yinede size bi danışayaım dedim sizce nasıl bi markadadır ilk kez mont alacağım için yanlış bi seçim yapmak istemiyorum bana yardım ve yataklık yaparsanız çok sevinirim
bende de bering aero gri renk var yaz için çok memnunum, ancak siyah rengini tavsiye etmem malum yazlık mont bir de güneş vurunca iyice sıcak olabilir.
hocam koruma refleksi diye birşey var. için rahat olsun. iki tekerlekli araçlar 10 15 km hızdan sonra sadece kontra ile dönebilir. eğer beceremezsen bilki kolların rahat değil kasıyorsun. ben motoru kontrol etmeyi öğrenene kadar çok sıkıntı yaşadım kollarım farkında olmadan kasılıyordu. bunu anlamak içinde ellerini elciklerden kaldırmadan kollarını sallayabilirsin.
Bugün eğitim aldım , daha doğrusu hoca motoru bana bıraktı sürdüm , gaz debriyaj ayarını sonunda ayarladim bir de kontra denemesini yaptım hafif hafif gerçekten daha kıvrak ama tersime geldiği için üzerine fazla dusmedim artik kendi motorumu aldigimda deneyeceğim
Hocam gereklineğitim verilmiyor aslında Allah'a emanet gidiyoruz üstünde hayır o değil bi eldiven almadılar elim dondu en son yün eldiven giydim.Ama hocayi seviyorum cana yakin yeterli bilgiyi veriyor bir kurs nasıl eğitim verir diye düşünmüyor değilim , bir suru kurs gezdim adamlar ya kahveden bozma ya apartman içi , motorları zaten dökülen motorlardan , bu konularda kursu sevdim ve gittiğim dihlger kurslardan daha ucuz fiyat verdiler
Büyük ihtimalle hafta sonu yapılacak direksyon sınavları ertelenicek bizim burda yarım metre kar var
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)