Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    15-Şubat-2015 Pazar Soğukta gazlamaca Tirilye GölYazı Gezisi

Buluşma : 12.30- Kent Meydanı
    Güzergah: Mudanya-Tirilye-Gölyazı-Görükle..

1-Aykut Şeker
    2-N_Hoca + Hande
    3-Onur
    4-Yunus Emre
    5-Bahtiyar (Belki)
    6-.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CEL1KYELEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer Z 800a CBR 650 F 1000 RR
    [QUOTE=n_tuncak;3544186]15-Şubat-2015 Pazar Soğukta gazlamaca Tirilye GölYazı Gezisi

1-Aykut Şeker
    2-N_Hoca + Hande
    3-Onur
    4-Yunus Emre
    5-Bahtiyar (Belki)
    6-.Halil (belki)12:30 ' yetişebilirsem size katılırım

MrNobody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    Alıntı Scarty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sınav 22 Şubat pazar günüymüş.Az önce kurs aradı.
    Benim sınavda 21 şubat cumartesiymiş.Scooter kullanmayı biliyorumda vitesli hiç kullanmadım kursta öğretmiyor valla nasıl olcaksa artık Şansa kaldı biraz geçirmezlerse yıktım oraları hem ders verme hemde bırak

Scarty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam tüm kurslar öyle yapıyor maalesef.
    Ben ilk sınava girdim kaldım , parkur basit debriyajlı , debriyajsız motosiklet tecrübem olmadığından stop ettiriyordum kırmızı ışıkta durdum yeşil oldu kaldıramadım meğer vitesi 2 de unutmuşum gaz yetmiyormuş size tavsiyem kırmızıya geldiğinizde vitesi 1 e almayı unutmayın.

Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    Hocam tüm kurslar öyle yapıyor maalesef.
    Ben ilk sınava girdim kaldım , parkur basit debriyajlı , debriyajsız motosiklet tecrübem olmadığından stop ettiriyordum kırmızı ışıkta durdum yeşil oldu kaldıramadım meğer vitesi 2 de unutmuşum gaz yetmiyormuş size tavsiyem kırmızıya geldiğinizde vitesi 1 e almayı unutmayın.
    Umarım ikimizde alırız şu ehliyetleri Ben kasımdan beri bekliyorum hala alıcam bomboş bir sistem eğitim yok öğretim yok hiçbirşey yok boşu boşuna 3 4 ay devletin ve kursun keyfini bekliyorsun şu ehliyeti aldıgım gün gökten göktaşı yağsa gölyazı gezisi yapacagım beklerim

Alıntı MrNobody adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Umarım ikimizde alırız şu ehliyetleri Ben kasımdan beri bekliyorum hala alıcam bomboş bir sistem eğitim yok öğretim yok hiçbirşey yok boşu boşuna 3 4 ay devletin ve kursun keyfini bekliyorsun şu ehliyeti aldıgım gün gökten göktaşı yağsa gölyazı gezisi yapacagım beklerim
    Umarım hocam , benim motorum yok ama sınavdan sonra almayı planlıyorum biraz piştikten sonra neden olmasın

Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    Umarım hocam , benim motorum yok ama sınavdan sonra almayı planlıyorum biraz piştikten sonra neden olmasın
    O zaman motoru alır almaz mesaj atıyosun

İnşallah , şu ehliyeti bir alayım amcamdan alıcam olmadı ehliyetsiz binmek istemiyorum.

Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    Şuan ben ehliyetsiz geziyorum tabi sadece sokak aralarında heyecan yok Trafiğe çıkmıyorum geliştiriyorum kendimi bayagı geliştirdim.Ehliyetsizlik çok kötü

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Alıntı MrNobody adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim sınavda 21 şubat cumartesiymiş.Scooter kullanmayı biliyorumda vitesli hiç kullanmadım kursta öğretmiyor valla nasıl olcaksa artık Şansa kaldı biraz geçirmezlerse yıktım oraları hem ders verme hemde bırak
    Vitesli kullanmayı bilmiyorsan öğrenmeye çalış
    Adamlar çok ciddi gözümle şahit oldum 10m uzunluğunda metal platformdan geçerken biri dengesini kaybedip platformdan çıktı çocuğu hemen elediler
    Sen arabaya gezmek için binersin, bizler ise motosiklete binmek için gezeriz

Alıntı bursagsli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vitesli kullanmayı bilmiyorsan öğrenmeye çalış
    Adamlar çok ciddi gözümle şahit oldum 10m uzunluğunda metal platformdan geçerken biri dengesini kaybedip platformdan çıktı çocuğu hemen elediler
    Hocam o platform zor değil ki , gazı kökleyip geliyorsunuz orada devirenler oldu bende şahit oldum ama zaten size 5 , 10 dk turlama imkânı sağlıyotlar alışıyorsunuz

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Hocam o platform zor değil ki , gazı kökleyip geliyorsunuz orada devirenler oldu bende şahit oldum ama zaten size 5 , 10 dk turlama imkânı sağlıyotlar alışıyorsunuz
    Sınav gününden 1 gün önce parkuru turlarsın ama sınav günü böyle bir imkanın olmayabilir çünkü her 30 dk bir kişi sınava girer o zaman vakit olacağını pek sanmıyorum
    Sen arabaya gezmek için binersin, bizler ise motosiklete binmek için gezeriz

Alıntı bursagsli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sınav gününden 1 gün önce parkuru turlarsın ama sınav günü böyle bir imkanın olmayabilir çünkü her 30 dk bir kişi sınava girer o zaman vakit olacağını pek sanmıyorum
    Hocam bizim kurstan ilk ben girdim sınava yaklaşık 20 dk falan turladim benim isim bitince sıradaki kursiyer geçti 10dk turladı oda diğerlerini bilmiyorum , gözetmenler çok müsamaha gösterdi ben ehliyet sınavına kimliksiz gittim yinede aldı stop ettirdim devam et dedi devam ettim sonra kirmizi ışıkta durdum kaldiramadim yeşil oldu kırmızı sola sinyal verdiler bitir artik anlamında yeşil yandığında verdim gazi geçtim sola tekrar kırmızı ışık orada da kaldıramayınca haliyle aldılar motoru altimdan , arabaya bindiğinme son kalkışı yapsaydim sınavı gecebilecegimi soylemisti görevli ama hak etmemisim demekki simdi çalışıp güzelce giricem

Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    Çalışma imkanım sıfır çevremde 1 kaç kişi var vitesli motoru olan onlarda vermedi nereden bulayım şimdi ben vitesli makinayı Garip bi durum oldu

Motosikleti
    yamaha yzf r125
    slolom için kontra tekniğini kullanın. motosikleti ancak o şekilde yönlendirebilirsiniz. karışık gelecek ama bilmeden yaptığınız bir şey, çeneniz nereye dönükse motor oraya gider bunu da unutmayın metal platformdan geçerken daima karşıya bakın tekerleğin önüne bakmayın. gazla fazla oynamayın akıcı olun. bende ehliyet alırken debriyajlı motor kaldıramıyordum. önce gazı açıp debriyajı yavaş yavaş bırakarak yürütüyordum.

Alıntı __redandblac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slolom için kontra tekniğini kullanın. motosikleti ancak o şekilde yönlendirebilirsiniz. karışık gelecek ama bilmeden yaptığınız bir şey, çeneniz nereye dönükse motor oraya gider bunu da unutmayın metal platformdan geçerken daima karşıya bakın tekerleğin önüne bakmayın. gazla fazla oynamayın akıcı olun. bende ehliyet alırken debriyajlı motor kaldıramıyordum. önce gazı açıp debriyajı yavaş yavaş bırakarak yürütüyordum.
    Hocam kontra için belirli bir sürat gerek miyor mu , ben motoru devirirsem diye korkuyorum çünkü fazla çevirirsek yatıyormuş

ZxPanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster

1-Aykut Şeker
    2-N_Hoca + Hande
    3-Onur
    4-Yunus Emre
    5-Bahtiyar (Belki)
    6-.
    Ne gelen oldu ne giden :(
    Halil abi ile bekledik durduk 1 saat sonunda bi kahve içtik geri döndük.
    İptal oLdu felan diyede yazmadınız.
    CEL1KYELEK ve n_tuncak bunu beğendiler.

CEL1KYELEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer Z 800a CBR 650 F 1000 RR
    [QUOTE=CEL1KYELEK;3545476]
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster

1-Aykut Şeker
    2-N_Hoca + Hande
    3-Onur
    4-Yunus Emre
    5-Bahtiyar (Belki)
    6-.Halil (belki)12:30 ' yetişebilirsem size katılırım
    Kazasız belasız, keyifli sürüşler
    n_tuncak bunu beğendi.

Motosikleti
    yamaha yzf r125
    Hocam kontra için belirli bir sürat gerek miyor mu , ben motoru devirirsem diye korkuyorum çünkü fazla çevirirsek yatıyormuş
    youtube da altın elbiseli adamdan izleyebilirsiniz. kontra ile slolom yapıyor. eller gevşek, bakışlar gitmek istediğin yerde ve akıcı olursan rahatça geçersin sınavı. platformda hızlı olmayı ve bakışların ileride olması gerektiğini de unutma

Alıntı __redandblac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    youtube da altın elbiseli adamdan izleyebilirsiniz. kontra ile slolom yapıyor. eller gevşek, bakışlar gitmek istediğin yerde ve akıcı olursan rahatça geçersin sınavı. platformda hızlı olmayı ve bakışların ileride olması gerektiğini de unutma
    Hocam kontra videolarının hepsini ezberledim neredeyse ana kontrayi fazla yaparsam devirmekten korkuyorum , bakışım hep ileride hiç aşağı düştüğünü hissetmiyorum. Ama bu hafta içinde kontratı deneyecegim.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler