15-Şubat-2015 Pazar Soğukta gazlamaca Tirilye GölYazı Gezisi
Buluşma : 12.30- Kent Meydanı
Güzergah: Mudanya-Tirilye-Gölyazı-Görükle..
1-Aykut Şeker
2-N_Hoca + Hande
3-Onur
4-Yunus Emre
5-Bahtiyar (Belki)
6-.
15-Şubat-2015 Pazar Soğukta gazlamaca Tirilye GölYazı Gezisi
1-Aykut Şeker
2-N_Hoca + Hande
3-Onur
4-Yunus Emre
5-Bahtiyar (Belki)
6-.
[QUOTE=n_tuncak;3544186]15-Şubat-2015 Pazar Soğukta gazlamaca Tirilye GölYazı Gezisi
1-Aykut Şeker
2-N_Hoca + Hande
3-Onur
4-Yunus Emre
5-Bahtiyar (Belki)
6-.Halil (belki)12:30 ' yetişebilirsem size katılırım
Hocam tüm kurslar öyle yapıyor maalesef.
Ben ilk sınava girdim kaldım , parkur basit debriyajlı , debriyajsız motosiklet tecrübem olmadığından stop ettiriyordum kırmızı ışıkta durdum yeşil oldu kaldıramadım meğer vitesi 2 de unutmuşum gaz yetmiyormuş size tavsiyem kırmızıya geldiğinizde vitesi 1 e almayı unutmayın.
İnşallah , şu ehliyeti bir alayım amcamdan alıcam olmadı ehliyetsiz binmek istemiyorum.
Şuan ben ehliyetsiz geziyorum tabi sadece sokak aralarında heyecan yok Trafiğe çıkmıyorum geliştiriyorum kendimi bayagı geliştirdim.Ehliyetsizlik çok kötü
Hocam bizim kurstan ilk ben girdim sınava yaklaşık 20 dk falan turladim benim isim bitince sıradaki kursiyer geçti 10dk turladı oda diğerlerini bilmiyorum , gözetmenler çok müsamaha gösterdi ben ehliyet sınavına kimliksiz gittim yinede aldı stop ettirdim devam et dedi devam ettim sonra kirmizi ışıkta durdum kaldiramadim yeşil oldu kırmızı sola sinyal verdiler bitir artik anlamında yeşil yandığında verdim gazi geçtim sola tekrar kırmızı ışık orada da kaldıramayınca haliyle aldılar motoru altimdan , arabaya bindiğinme son kalkışı yapsaydim sınavı gecebilecegimi soylemisti görevli ama hak etmemisim demekki simdi çalışıp güzelce giricem
Çalışma imkanım sıfır çevremde 1 kaç kişi var vitesli motoru olan onlarda vermedi nereden bulayım şimdi ben vitesli makinayı Garip bi durum oldu
slolom için kontra tekniğini kullanın. motosikleti ancak o şekilde yönlendirebilirsiniz. karışık gelecek ama bilmeden yaptığınız bir şey, çeneniz nereye dönükse motor oraya gider bunu da unutmayın metal platformdan geçerken daima karşıya bakın tekerleğin önüne bakmayın. gazla fazla oynamayın akıcı olun. bende ehliyet alırken debriyajlı motor kaldıramıyordum. önce gazı açıp debriyajı yavaş yavaş bırakarak yürütüyordum.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)