Bugünkü kemalpaşa gezisinden, iyiki gitmişim zahmet edip erken uyanmam iyi oldu çok eğlendim çünkü virajlar iyiydi ama şelaleye giden yoldaki virajda döndüremedim motoru ya tabi motora suç atmıyorum benim beceriksizliğim benden 5 fotoğtaf çıktı ama hiç birinde yokum fotoğraf çekenlerden bekliyorum.
bu arada dönüş yolunda sıkışık trafikte arada duruken aynamı kırdılar ya çok trajikomik bir durumdu sonra zafer plazada kahve içtim arkadaşımla motorun yanına gittiğimde kavga çıktığını ve benim motoru devirdiklerini öğrendim ama her hangi bişey bulamadım yandaki motoru çizmiş biraz sağolsunlar kaldırmışlar, yoksa 1 depo benzin yerlere dökülecekti
gezi fotolaro on nuamra para olsaydı bende gelirdim Arkadaşlar bişey sorucam bilgisi olan cevap versin lütfen bu hafta sonu akşamları zafer plaza onundekı motorcular bu forumdan kişiler mi sürekli görüyorum toplanıyorlar orda ne yaptıkları da mechul duruolar saatlerce
Bugün gerçekleştirdiğimiz şelale gezisi gerçekten çok güzeldi.Katılan emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------
Oğuzcan öncelikle geçmiş olsun.Sanırım senin motor nazara gelmiş.
Resimler içinde teşekkürler.
Bende resimler var ama içinde sen var mısın bir bakmak lazım.Birde siteye resim atma özürluyum biliyorsun.Senin resmini bulursam mail adresine atarım.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Merhaba öncelikle,
Zafer plazanın önünde dikilenler 1 veya 2 tanesi Hariç forumun eski üyeleridir. Maksat kahve Çay değil sadece muhabbet. Sadece Söylemek istedim. Bu arada eski Üyelerden bi arkadaşımız bugün vefat etmiştir.
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
ARKADAŞLAR BURSADA YAŞIYORUM YAŞIM 17 EHLİYET İÇİN BAŞVURDUM AMA SINAV GELİNCE NE YAPACAGIM BİLMİYORUM BANA ALLAH RIZASI İÇİN ŞU ÖĞRENCİ KARDEŞİNİZE MOTOR KULLANMAYI ÖĞRETECEK VARMI YA
16 Kasım 2014 Pazar Motokross Yarışlarına Gidiş Etkinliği
Toplanma ve Hareket 12:00 Geçit Özdilek
Gidilecek Yer Gemlik Şahin tepe
1-N.Hoca +1
2-atilla
3-Aykut
4-Berkut
5-.
http://www.youtube.com/watch?v=
Gidilecek Öncelikli rotamız.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Kaptanım O roatada bişiy çıkmıyor Yukarı Fizan falanmı pek anlamadık yahu...
Aynen öyle olmuş. Coşkun kaptan bizi kandırıyor sanırım.
Bursada Arai veya Shoei kask satan mağaza varmı bildiğiniz ?
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)