19 Ekim Pazar Etkinliğimiz...
13:00 Geçit Özdilek Toplanma
13:30 Yıdız Tepe Doğa Manzara Keyfi
14:30 Triliye Çay keyfi
16:00 Gölyazı Ağlayan Çınar Balık keyfi
17:00 Tepeden Bakış Adayı Geziş
18:00 Gün Batımı Fotoğraf Şenliği ve evlere dağılış...
1_n_tuncak
2-Memduh
3-Sinan hoca
4-aykut
5-serkan
6-Mustafa
7-onur
8-Osman
9-.
10-.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Bu gibi olaylardan bende dahil tüm kullanıcıların ders çıkarmaları gerektiğini düşünüyorum.Hürriyetin oralar gerçekten de hem zemin bozukluğu, hem de trafik karışıklığı yönünden oldukça tehlikeli bir yer.
Benimde vitesli motosiklet olarak 3500 km. kadar bir tecrübem var. Honda güvenli sürüş eğitiminin birincisini almama rağmen halen bazı durumlarda kendimi yeterli görmüyorum. Bu sebeple maddi imkanım olsa bile daha büyük bir motosiklete geçmek için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki sizin bahsettiğiniz Hyosungların tipini bende çok beğeniyorum. 600'lük gibi duruyor ve oldukça yakışıklı bir motor. Bir o kadar da hızlı tabii ki de. Oturuş pozisyonu da epey kullanımı zorluyor bildiğim kadarı ile.
İnşallah bir daha kaza yaşamazsınız.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
29 ekim korteji olacak mı arkadaşlar? yer-zaman bilgisine nasıl ulaşabilirim???
facebookta etkinlik oluşturulur yakında takip edin
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:11 ----------
https://www.facebook.com/events/7939...ilter=upcoming
Haftasonu herkez geziye çıkmış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------
Güzel bir gezi videosu olmuş.
Memduh eline sağlık.
Bir ara benimde artistik bir videomu çekersin artık.
Gerçi senin gibi viraj yapamam ama, düz yolda yavaştan yavaştan giderim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------
Ümit hocam motorları park ederken değilde, birazda yolda giderken çekim yapsaydınız keşke.
Birde özel yapım hayabusayı kullanan amcayı da gördüm. Daha öncede Mudanya'da sahil kenarından geçerken görmüştüm.
Üzerindeki deri pardesü ile çok fiyakalı görünüyordu.
Elinize sağlık.
Not:Benim topcase ile ilgili linkleri özelden attım. Bir ara bakarsınız.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
öncelikle herkese merabalar.Ben çok çok yeniyim hatta şu an bi motorum bile yok Cross motor almayı planlıyorum bunun için araştırıyorum bişeyler.Bursadan satmayı düşünen olursa iletişime de geçebilir
Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak size, 7 kasım akşam 22.00 da bursa feribot iskelesine inicem gece sürmek istemediğim için bursada yada 100 km sürerek susurluk dinlenme tesisinde uyuyup sabah 6 da yola çıkmayı düşünüyorum. Bursada indiğimde yakınlarda ucuza kalabılecegım pansiyon veya öğretmenevi var mı?
Öncelikle hoş geldin aramıza. Arkadaşlardan Ercan Göçmen motorunu satıyordu. Faceden bulabilirsin kendisini. Takip ediyorsa buradan da bulur . Yamaha marka 125 cc başlangıc croos motosikleti vardı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------
Öğretmen evi varmış dostum mudanyada. Nette telefonu varmış. Fiyat ve yer konusunu bi ara sor istersen
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
öğretmen evi 50 tl alır en iyi ihtimalle ama yinede güzeldir
Teşekkürler 1-2 gun kala sorarım yer olmadı başka ilçelerdekine cunku rezervasyon yapmıyorlar genelde inş bursada bi öğretmenevi bulurum sökedede kalıcam çok temiz uygun oluyorlar, ilk uzun yolumda gece susurluğa kadar sürmek istemiyorum.
Hele hele motosikletle gündüz yolculuğu çok daha iyi ve güvenlidir.
beyler dikkatli olun kasksız ve eksik evrakla yola cıkmayın bursada her yerde kontrol var yıl sonu geldi ya bütçeyi tutturmaya çalışıyorlar affetmezler söyliyeyim
Merhabalar,
önümüzdeki sene için motorsiklet alma planlarım var. şubattaki fuara gidip detaylıca inceleyeceğimde fakat kafama takılan konu : servisler ve işletim maliyetleri. Ktm, Honda, Yamaha için Bursa daki servislerin kalitesi Servis bedelleri yedek parça maliyetleri ile ilgili bilgi verebilirmisiniz?
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)