Ben 1nisanda aksilik çıkmazsa fuardayım...Hatta yine aksilk çıkmazsa fuardan cbf150 ile döneceğim...
Ben 1nisanda aksilik çıkmazsa fuardayım...Hatta yine aksilk çıkmazsa fuardan cbf150 ile döneceğim...
AKIN FİDAN
FUARA TOPLUCA GİDELİMMİ ?
Fuarda özel iskontolu listeler hazırlarlar,rekabet vardır,bütün ürünleri bir arada görüp karşılaştırma şansı vardır vs vs vs Nasıl ve ne zaman gidileceğine gelince,hafta sonu ctesi veya pazar daha uygun olabilir. Fuar perşembe cuma ctesi ve pazar günü açık.yalovadan hızlı feribotla geçilebilir, İst trafiğine girmeyelim denirse otogardan otobüsle 50 dakika yalovadan hızlı feribotla 75 dakikada yenikapıya http://www.ido.com.tr/ sonra taksi vs seçeneği olabilir. Hafta içi derseniz o da uyar.Şahsen ben gitmek gezmek istiyorum.benim gibi gezmek isteyen varsa konuşup anlaşalım gidelim derim kalabalık olursak otobüs kiralayalım Direk otobüsle gidilip esenlerde inilip havaalanı servisine binilir fuarın önünde inilir Kamil koçun ve nilüferin servisleri var.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
orhan abi cok gelmek isterimde gece calısmasam mutlaka gelmistim aslında guzel fikir diger arkadaslar kabul eder belki
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Orhan abim gelmek isterseniz Pazar günüde uygun olursa çok güzel olur.Gerçi bizim 1 nisan pazar günü bir organizasyonumuz daha var ama ben size kucak açarım biliyorsunuz. Oradan fuara geçeceğiz zaten bizde.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
tamam bana uyar Hem senide görmüş oluruz Özkancım. Ya bişiy dicem ben bu aralar motorla uzun yola çıkmak istemiyorum belli sebeplerden hoş ozamana kadar fikrim değişirmi bilmiyorum ama... hadi listeye ben başlıyorum...
Blackgirl+1 (bunu hep yapmak istemiştim oh be )
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
arkadaslar bu ayın 31nde acık ogretim sınavım var sabah 09.00 da programı ona göre yapın yoksa katılamayabiliriz...
Valla ben aksilik olmazsa gidiyorum hatta oradan yine aksilik olmazsa motorla döneceğim...Orada sizler ile tanışabiliriz de.Bursa'da tanışamadık İst'da tanışırız...
AKIN FİDAN
Bence satmadan önce sinirinin yatışmasını bekle derim ben...Acele işle pişman olablirsin bakarsın babanla aranı düzeltirsin. .Sabret birazcık ayrıca gerçekten satmak istiyorsan bence biraz fiyatı kırmalısın...
AKIN FİDAN
ne oldu yaw fuar organızasyonu millet
orhan abi ?
Yarın sabah iş sebebiyle 3 günlüğüne İzmir'e gidiyorum,cuma gününe kadar sizler bir organizasyon yapabilirmisiniz.Ben en kötü ihtimalle otobüsle pazar günü gider akşamına dönerim.
Şimdi idonun tarifesine bakayım pazar sabah seferleri kaçta.
İDO nun pazar sabahı 09:30 da yalovadan yenikapıya servisi var,inmek 10:50 yi buluyor taksi vs fuara varmak 12:00 yi bulur feribot kişi başı 12 yt + otobüs + taksi vs
En güzeli direk otobüs esenlere,oradan servis havaalanına
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)