Yeni ehliyetimle ilk buluşmayı sizinle yapmayı çok isterdim. Hemde yeni insanlarla tanışmak güzel olurdu benim için ama motorumu servise bıraktım üstüne bir de servis telefonu açmıyor çok meraktayım 😭
Yeni ehliyetimle ilk buluşmayı sizinle yapmayı çok isterdim. Hemde yeni insanlarla tanışmak güzel olurdu benim için ama motorumu servise bıraktım üstüne bir de servis telefonu açmıyor çok meraktayım 😭
trilye taraflarına gideceğiz berkutla katılmak isteyen varsa 5365521970 den ulaşabilirler
arkadaslar bende aranıza yeni katıldım bursa besewlerdeyim prince 100 marka motorum war.ruhsatta 100 ama 120 lik oldu :D buluşma we toplantılar olduunda gelmek isterim...
dün spor salonuna gittim her yerim ağrıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=RzMzp...ature=youtu.be
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------
selam arkadaşlar 2014 mondial 180 z one-s le aranıza katıldım aktivite olursa gelirim tekerler düz bassın inşaAllah
Hoşgeldiniz.
Ümit abi videodaki motoru süren sensin değil mi
Şayet hiç beklemediğim hızlara çıkmışsın, yakıştıramadım sana
Aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz. Yağmur başladı, sezon bitme belirtileri bunlar.
21-09-2014 Pazar İznik'e cızbızlı mangallı gezi düzenliyoruz tüm site davetlidir...
Buluşma Hareket Noktası Mudanya Özdilek kafeteryası saat 12:00
1-Memduh
2-Nevin Hoca+1
3-osman Şengün
4-İsmail Torun
5-.
Arkadaşlar Hyosung Gt 250 r yada gv250 arıyorum bilginize.
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)