Aynen öyle. kurşunluya giderkenki yol aşırı kötüydü. eminim ben bundan hindistanda bu kadar kötü değildir şehir içi yolları ya..
yazık verilen vergilere karşı üzerinde gittiğimiz yollara
Aynen öyle. kurşunluya giderkenki yol aşırı kötüydü. eminim ben bundan hindistanda bu kadar kötü değildir şehir içi yolları ya..
yazık verilen vergilere karşı üzerinde gittiğimiz yollara
Abilerim küçük kardeşlerim. Dün gece kent meydanının ordaki benzinliğe girerken ufak bi kaza geçirdim. Hata bende. Çok şükür bana bişey olmadı motorda ufak tefek sayılabilecek hasarlarla atlattım. Çarşamba tarafından gelen bi araca çarptım benzinliğe gireyim derken. Bu bana bi ders oldu artık çok daha dikkatli olucam. Kaskım takılı olduğu için kaskta ufak bi çizikle yüzümü korumuş oldum. Kaza sonrası yanıma gelip benle ilgilenen başka bi motorcu abimin bana ilgisi hoşuma gitti Hepiniz çok dikkatli olun tekeriniz düz bassın iyi akşamlar
geçmiş olsun kaskın faydaları işte ucuz atlatmışsınız buna da şükür.
Kaskını tak yoluna bak :D
bugün birden patlayan yağmurun kurbanı oldum. cumhuriyet caddesinde yağmurdan kaçarken rayların azizliğine uğrayıp düştüm. kafamı vurdum kask korudu. başka ekipman yoktu sağ dizim şiş bide. ucuz atlattık.
avusturalya öldün çıq
Bilal geçmiş olsun ya. ben de sola yattım geçen yazmıştm burdan. sana bir şey olmasın da. geçen ben de kuru yolda raylardan geçerken az kalsın düşüyordum çok tehlikeli gerçekten. sol dizim yaralanmıştı şimdi geçti bayağı.
Geçmiş olsun Bilal. Bende bugun o yagmurda yoldaydım sukur birsey olmadı aksam 21 suları cevre yolunda arka tekerlek aniden patladı biraz sag sol yaptı arka ama toparladım sonra bp istasyonuna kadar elde goturdum baktım olmayacak cagırdım bir araba getirdim eve bu aylarda cogu kişiden kaza haberi alıyorum hayırlısı diyelim hayırlısı olsun.
sakat ya raylar :D
Mondial için bildiğiniz yedek parçacı bi yer var mı? Servis biraz fazla fiyat çekiyo kendim toplamak istiyorum parçalarını.
gençler foruma yeni katıldım. sezon bitimi öncesi turlamalı bişeyler düşünüyormusunuz?
Bilal geçmiş olsun.
Arkadaşlar 250CC motosiklet arıyorum
Arkadaşlar Carrefour'daki macfit spor salonuna yazılmayı düşünüyorum. Giden gelen, memnun olan, olmayan var mıdır?
Bilal geçmiş olsun.Motor kullanırken acele etmemek lazım.Raylarda özellikle yağmurda gerçekten çok tehlikeli oluyor.Allah beterinden saklasın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
Samet sana da geçmiş olsun.
Çağırdığın araba tanıdık mıydı?
Böyle yolda kalmakta bir motorcu için en kötü olaylardan biri gerçekten.
Böyle zamanlar için insanın telefon ile yardım alabileceği birileri olmalı.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
@linkinpark hocam bana telefon numaranızı verebilir misiniz bir şey sormak istiyorum da. Öm dan atarsanız çok sevinirim işimiz de biraz acil, sizlik bir durum yok sadece soru soracağım.
tanıdıktı Osman abi teyze oglunu cagırdım geldi sağolsun dunde Emre'yle biraz gezelim dedik kursunlu mudanya filan yaptık kursunlunun içinde talihsizlik bu ya kedi Emre yi gorunce geri cekildi ben gecerken atladı grenajlar dagılmıs bazıları sabitleme yerlerinden kırılmıs durumda kedide bir hasar yok allaha sukur motor toplanır sıkıntı yok
Merhaba mehmetcan hocam ozel mesaj atamadim buradan yazayim telefonum 0506 383 8077
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)