Hani İstiklal Marşı okumadan önce toplu resim çekildiya .
O resmi gören duyan bilen varsa paylaşabilir mi ?
Veyhut her türlü resim video da olabilir korteje ait.
Teşekkür ederim
Arkadaşlar, çok güzel bir gündü, akşama işim olduğu için arkama bakamadan gitmek zorunda kaldım kusura bakmayın ama yinede berkut a yetişemedeim
Bende hesap niye bu kadar fazla geldi diyordum ki şimdi anladım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------
Maşallah gençlerin içinde en fazla gezen sensin sanırım.Allah kaza bela vermesin inşallah.İyi yolculuklar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------
Ümit hocam ilk defa bende sana yetişemedim.Nasıl oldu da bu kadar hızlı gittin.Biz varken hep yavaş gidiyorsun.Felis Leo 32291 adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------
Arkaya topcase yasak diyorlar, bazıları iki metrelik org bağlıyor
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
ehliyetimi bu sabah sonunda alabildim. bekleyen arkadaşların da en kısa zamanda alabilmesi dileğiyle.
selamlar. 2010 üstü hyosung GT 250R arıyorum. Yakınlarında olan, gören duyan var mıdır
SelamunAleyküm abilerim kardeşlerim. Adım Ahmet. Uludağ Üniversitesinde okuyorum.
aranıza yeni katıldım sayılır şubat sonunda ilk motorumu almıştım cbr125 forumu takip etmeye çalışacağım . nasip olursa tanışmak isterim sizlerle de. Fakat okulum ve derslerimin yoğunluğundan her buluşma bana uymayabilir malesef en yakın zamanda görüşmek dilegiyle
Not:Telefondan giriyorum yazım hataları olabiliyor biraz uyumsuz da elimden geldiğince düzeltiyorum hata olursa yine de affola
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
arkadaşlar cuma akşamı saat 18:30 da nilufer carfour dakı koçtaşın önunde buluşup biyerlere gıdecez gıdılecek yerler orda kararlaştırılacak. herkez davetlidir.
tel 0532 392 42 74
1-coşkun
2-nevin
3-memduh
4-osman abi (apices)
5-onur
6-osman
7-
Gelemeyenler çok şey kaçırdı...
[url=http://hizliresim.com/2vbp5j][/url
662 Km. yol ile gezdim yine vatan Toprağını,
Keyif ile Geçtim Anadolu Bozkırlarını
Düşmanı Yaka paça gönderdiğimiz 30 Ağustos Zafer bayramı...
Allahıma Şükür.Atatürk'üme sonsuz Teşekkür..
İlelebet muhafaza etsin Cennet Vatanımı...
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)