özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
tamamdır , biz memduh abiyle anlaştık.
Gelmek isteyen 12.45 te FSM de Uzay pastanesinin önüne gelsin. Birlikte devam edelim.
Sürüş çok yavaş olacak sanırım. Acaba Motor botu , motor pantalonu , eldiven ve mont giymesemmi.
Böylede çok kötü hissediyorum ekipmanları giymeyince ama sadece kaskla geleceğim olmassa
Diğer türlü bayılabilirim bile sıcaktan o kadar yavaş gidersek.
yunus emre nerelerdesin sen, göremez olduk seni gezilerde.
Tabi ybr ile tinkos tinkos gezerdin arkamızda. CBR la geziler yavaş geliyor dimi
MrMaydec Arkadaşım Bizde Bursa İnegöldeniz Nerelerdesin Ya ) Hiç karşılaşmadık senle İnegölde Moto Bursa Olarak Grupumuz Var
Ehliyeti hangi subeden aldiniz? Sertifikayi aldim pazartesi gunu alicam insallah.
güzel grup güzel gezi. en çok dikkatimi çeken şey ise Bilal'in saçlarının gitmiş olması.
Çok güzel ve anlamlı bir gün geçirdim.
Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
salı veya çarşamba günü bursadan çıkarak İstanbul-Kırklareli-Edirne-Altınoluk-Ayvalık-Bursa rotasını izleyerek kendimce yaza veda edicem konaklama olarak istanbul edirne ve altınoluğu kullanıcam bugün erdekten bursaya dönerken inanılmaz bir rüzgar yedim sonrasında mudanyaya gittim kokoreç yemeye özlemişim be... neyse işte sizinle paylaşayım dedim bol bol resim çekmeye çalışıcam
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)