http://www.motordelisi.com/ftopict-44233.html
Arkadaslar bahsettiğim gezinin fotoları burada mevcut keşke sizler de aramıza katılsaydınız çok zevkli bir gezi oldu allahın izniyle...
Nasılsınız MTBursa???
http://www.motordelisi.com/ftopict-44233.html
Arkadaslar bahsettiğim gezinin fotoları burada mevcut keşke sizler de aramıza katılsaydınız çok zevkli bir gezi oldu allahın izniyle...
Nasılsınız MTBursa???
AKIN FİDAN
Abilerim Slm Ben Beşevlerden Hasan Ehliyetimi Alir Almaz Izninizle Yaninizda Olmak Istiyorum Harikasiniz
Sende Hoşgeldin Hasancan
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
uyan bursa mt işte çanakkale gezisi fotoları, tüm aksiliklere ragmen gittik gezdik gördük ve döndük
bursa carrefour yanı petrol ofisinde ilk buluşma
hanımlar..
selcuk abim ve cok zalım motoru..
taylanım organizatörüm
kurtarıcı melek ferhat...
tolga sanırım insallah yine kariştırmıyoruzdur
ameno bahtsız güney abi
ve bursada resim faslından sonra bandırmaya geldik
değerli erhan abimiz (çok geçmiş olsun abi)
cok bekleyince paşalar maxiscooterlarda uyumaya basladı
bandırmadan tekrar yola cıktık daha 15 km gitmeden benim motorun kayısı koptu, erhan abimiz yardımımıza geldi (allah razı olsun) arkadasını aradı yanımıza kadar getirterek servis hizmeti sagladı ve tamir etti
benim eski motoru da canakkalede görmek hayli şaşırttı
çanakkale turumuz başlıyorr
akşam yemeğimizden samimi görüntüler...
karagas ve ferhat
besni usulu pizzayı yiyip kendine gelmeye çalısan selçuk abimiz
sakat sakat çanakkale turu (pınar,kücük hanımın şoförü ferhat,son anda kareye giren karagas ve degerli komutanımız metehan abimiz
yemek üstü çay keyfi
pazar sabahı feribota binip karsıya geçerken
tüyleri diken diken eden bayrağımız...
şehitlerimiz
sehitlik abidesi
abide de mert
ben ve taglis
abide önündeki kitabe
atamız
yol boyunca bizi koruyan özel güvenlik elemanlarımız...
çimenlerde yorgunluk atıyoruz
alçıtepe de organizatörümüzün yorgun düştüğü anlar
ferhatımızın bir turiste çevre gezisi esnasında yardım ve yataklık anı
meshur selcuk abinin makinesi piaggio ya bende bindim
ameno ya özel
ve tüm gezinin özeti (çanakkale Geçilmez...)
bundan sonra ne yapmıyomusuzzz (çinli motorlarla uzun yola gitmiyomusuzzz)
Tarık'çığım fotolar için teşekkürler.Ah şu aksi şeytan yinemi?
Neyse hayırlısıyla gitmiş gelmişsiniz.Selamlar.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Tarık güzel fotolar için çok teşekkürler.Yorulmuşsunuzdur ama değmiştir yorgunluğunuza.
Kendinize iyi bakın selamlar sevgiler.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Abi Motorum Var Bianchi 125 Cc Ama Saticam Simdi Onu Daha Buyuk Bi Sey Istiyom Sizler Ne Dersiniz
Tarık abim gezimiz cidden çok güzeldi. Resimleri de eklemişsin saolasın ellerine sağlık. Ne zmndır MT ye giremiyodum. Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Yağmur da çıkmak delilik ama kaskın camına yağmur damlalarının vuruşunu ve yukarıya doğru çıkışısını hissetmelisiniz derim ben. Aman dikkat edin asfaltıda hissedebilirsiniz her an
[CENTER][B]16 FY 303[/B]
:bounce: [/CENTER]
gezi cok güzel yorucu keyifli ve zorlu geçti, çin işi makineler sorun cıkarsada
şevkimizi kacıramadı..
herkese selamlar...
wayy bursa mt güzel iş çevirmiş tebrikler sizleri arkadaşlar.SÜper bir gezi olmuş ferhad'ında anlattıgı kadar var yani.Bir dahaki sefere aranızda olmak dileğiyle..
Bursa MT deil MV olmasın güzel iş yapan sakın...
AKIN FİDAN
ah ulen ah simdi orda olmak vardı yaw neyse bende diyorum neden sitede kimse yok neyse bi daha ki sefere ihşalalh bende aranızda olacam ama önce motorum cıkartayım en kısa zamanda gorusuruz bi ara tekrar goruselim canakale gezisinden ve yeni uyelere hos geldinzi diyorum
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
hekese merhaba ve yeni katılanlarada hoşgeldiniz diyorum (sanki ben çok eskiyimde ) neyse e yapın bişiyler MT de bizde katılalım ben mi organize edeyim bunu mu istiyonuz Arkadaşlar katılım yok bide uyanın ya kışta bitti hadi bekliyoruz
1 nisan pazara geliyor ama fuar var,6 mayıs hıdrellez pazara geliyor planlıyalım birşeyler.
Fuara gidelim mesela.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
tarık fotograflar için teşekkürler
gezi biraz sorunlu geçsede yinede iyi eğlenmişsiniz
inşallah birdahaki seneye hep beraber gideriz
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)