İlerleyen günlerde neden olmasın.
Ayrıca çay, kahve, muhabbet içinde bir yerlerde toplanılabilir.
İlerleyen günlerde neden olmasın.
Ayrıca çay, kahve, muhabbet içinde bir yerlerde toplanılabilir.
Gençler benden önce gereken en güzel cevapları vermişler zaten.
Gruptaki motorlar köpeğin olsun Memduh.
Sensiz toplanmanın tadı çıkmaz ki.
Bir organizasyon ayarlarsın artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------
İftardan sonra biraz turlamaya çıkacağım.Var mı Nilüfer taraflarında katılmak isteyen,ya da çay içmek için güzel mekan önerecek olan?
Bir ara Özlüce tarafındaki kahve eviydi sanırım iyi diyenler vardı.
eyvallah arkadaşlar çok sağolun bu sıralar çok yoğunum bu ay 139 saat fazla mesai yaptım gerisini siz düşünün 14 temmuzda yıllık izine cıkacam ozamana kadar da full mesai yapıcam oyüzden gezilere katılamam. size şimdiden iyi eğlenceler.
http://www.motoron.com.tr/HaberDetay.aspx?ID=1060
Bayran Bitimi konaklamalı rota. Kaçıran Üzülür. Adamlar benden önce aklımdakileri yazmış
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Gerçekten çok güzel bir rota.Birde endro motosiklet olsa tadından yenmez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
Bu akşam Fsm.bulvarında çift taraflı trafik çevirmesi vardı.Hem de ne çevirme.Akuğur'un önünde kenarda elinde telsizle bekleyen polis ilerde caminin oradakilere haber veriyor.Onlarda çevirip işlem yapıyorlarlar.Diğer yönde babanın kenarında bekleyen poliste hürriyet istikametine gidenleri bildiriyordu.Epeydir bu kadar sıkı çevirme görmemiştim.Yönü buralara düşenler dikkat etsin.
Ben en son gördüğümde caminin orda hızdan 360tl ceza yemiştim :(
Geçen hafta çarşamba günü Bursa Mt den 5 arkadaş ( ben, zakir,emre,enes,bilal) Erdek/Ormanlıya 2 gece 3 gün kalmaya gittik.
Pansiyonda kaldık. Yüzdük. Sohet ettik. Çok eğledik
100 küsür residen 10-15 tanesini koyabileceğim anca.
Bilal ( bakmayın böyle sert poz verdiğine , deli gibi gülen biri )
Zakir
Enes
Emre
Ben
Bilalin motoru
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------
Devamı geliyor ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------
Benim motorum
Sabah kahvaltısında. Zakir ile ben. Biz doymamışız hala yiyoruz
Emre
Motorlar
Marketten ekmek alıp gelirken ben )
Pansiyonumuz
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------
Buda cuma günü eve dönüşün son fotoğrafı.
Motor kirlendi baya.
Hunlarca gulmusum )
kahvalti menemen iyi gidiyor
Güzel grup güzel gezi gencler. Her daim böyle mutlu olursunuz inşallah.
çok iyidi. bol sohbet, bol limonata, bol hunharca gülüş :D hiç bir aksilik olmamasıda çok iyi oldu.
ben motorun bakımını yaptım çanakkale ye gidelim diyorum :D
Gençler sizlere imrenmemek elde değil.Çok güzel gezip eğlenmişsiniz.Allah birlikteliğinizi, muhabbetinizi bozmasın.
Bu yaşta bulduğunuz bu imkânların kıymetini bilin.Tekeriniz düz bassın.
Bol bol güldük.Sohbet ettik.Eglenceli bir geziydi.Limonataların tadı damağımda :D
Bilal Ağustos ta yaparız kimsenin işi olmazsa.
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)