Hoşgeldiniz aramıza...
Hoşgeldiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------
Dün sağolsun Memduh kardeşimle beraber enduro festivaline gittik.Havada,ortamda,motosikletlerde çok güzeldi.Her türden çok fazla sayıda motosiklet vardı.Gõzlerimiz bayram yaptı.
Bugün sınava girecek tüm kardeşlerime başarılar dilerim.
Biraz sonra yıldıztepeye doğru yola çıkacağım.Gelen olursa çay içmeye beklerim.
arkadaslar merhaba onerebılecegınız guvenılır bır usta varmı
tesekkurler
Anladım.Olumsuz bir durumda beni ararsanız her türlü yardıma gelirim. 537 730 92 76
Merhaba Arkadaşlar..Ben bursa da su transfer kaplama işi yapmaktayım..Bu yöntemle pek çok parça kaplanabilmektedir..Üzerine vernik atıldığı için kalıcılığı da çok fazladır..Konu ile ilgili bana ulaşabilirsiniz.. 535 308 16 90 numaram
arkadaşı eve bırakayım dedim kaskı ona verdim ceza yedik 80 lira hayırlı olsun :D
YBR için, Bursa'da tavsiye edebileceğiniz, en yetenekli tamirci kim ? sakın yetkili servis demeyin !!!
Merhaba.. Örnek resimler için facebookta sayfam da mevcuttur. Bursa su transfer kaplama sayfamın adı..
Fiyatlandırma ya gelince şöyle bir durum söz konusudur ..
Bu kaplama yöntemi folyo gibi standart bir malzeme ile al kapla şeklinde olmadığı için ve videolarda sadece daldırma aşamasını gösterdikleri için insanların düşünceleri farklı olmaktadır..
Kısaca özetlemem gerekirse bir motosiklet plastik parçasını kaplayacağımızı düşünürsek öncelikle o parçanın çok iyi tesviye edilmesi ve plastik için uygun astarı ve sonrasında dolgu astarı ve sonrada boyası yapıldığında ancak kaplamaya hazır hale gelmektedir.
Bir sonraki aşamada kaplaması yapılır ve verniği atılır.. Şimdi bu işçilikler parçadan parçaya değişeceği için bu işin ücretlendirilmesi doğal olarak parçanın durumuna ve yapılacak işçiliğe göre çıkartılmaktadır..
Ama ben şöyle örnek vereyim pek çok parçaya verdiğimiz fiyatlar bir araba boyacısının o parçaya sadece boya için verdiği fiyattan çoğu zaman daha altında kalmaktadır. Üstelik biz bir boyacıdan daha çok işçilik ve giderimiz olmasına rağmen.
Umarım bu açıklama yardımcı olur.. iyi günler
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)