İki hafta sonra iki - üç aylığına Bursa'da olacağım. İstanbul'da işten, havanın müsait olmamasından ve birazda üşengeçliğimden motorcu arkadaşlarla pek tanışıp gezilere katılamadım. Bursa'da daha aktif olup gezi düzenleniyorsa Yamaha ybr 125'im ile katılmak isterim.
Beyaz kaskım , revit montum , bot vs var onlar ayrıntı tabi
Birde jant şeritlerim var 3 renk
Bursada başka beyaz cbr da görmedim 3 renkli jant şeridi
Herkeze hayırlı akşamlar beyler. Bu aralar forumu uzaktan takipteyim. Bakıyorumda grupça uzun zamandır gezi yapılmadı. Herkez kuul takılıyor. Bu hafta bursa endru festivaline varmı gelicek. Ben cumartesi sabahtan gidiyorum.
sınav olmayaydı pazar günü gitmeyi düşünüyordum bakalım
Bende pazar günü sabahtan gidip , orada fazla oyalanmadan geri dönerim belki.
Biz Hazırlıklar için Çarşambadan çıkıcaz ,tüm motoseverleri festivalimize bekliyoruz...(Geziler isteğe göre yapılabilir ancak Ramazan ve sıcaklar bastırdı bundan sonra bizim günlük gezilerin fazla zevki çıkmaz diye düşünüyorum .Kamp ve kalmalı geziler ise zaten belirli gruplarla yapılınca iyi oluyor,nasip...)
Yaw arkadaş neye özensen çok kursağımda kalıyor. Cuma Cumartesi yağmur görteriyor meteoroloji. Yaedır bundada bir hayır.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Festival bölgesine daha çok yağacağı kesin, yağmur tam bir rezillik oluyor malesef. Pazar günü sabahtan gidelim sonra geri geliriz, dönüş kalabalık olur
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)