Kardeşim oregon kamerayı media mark tan 199tl ye aldım, biraz kurcaladım 2 gün sonra geri iade ettim. Aparatlar cok kotu sarj olayi sikintili mikrafon sikintili
Kardeşim oregon kamerayı media mark tan 199tl ye aldım, biraz kurcaladım 2 gün sonra geri iade ettim. Aparatlar cok kotu sarj olayi sikintili mikrafon sikintili
dostlar sağolsun arkadaslar tesekkur ederim APİCES kardeşim dediklerini dikkate alacagım inşallah bir sıkıntı cıkmaz. bu yuzden yanıma birisi gelse iyi olurdu neyse gelmek isteyen olursa beni arasın haberleşelim tel : 0538 394 08 78
Kaskını tak yoluna bak :D
Mikrofon gayet yeterli müzik kaydı yapmayacağımızı düşünüyorum apartı zaten kaska yapıştıracaksın diğerleri bisikletçiler için bence ondada sorun yok, şarzındada bir sorun yaşamadım ben 2 saat gidiyor aşağı yukarı yedek pil alabilirsin ebaydan falan , bence görüntü kalitesi önemli 1000 liralık go pro ile aynı gibi full hd bile çekiyor daha ne yapsınki bu fiyata, 1000 tl vermek zor, geniş açılı balık gözü objektifide var ne güzel geniş geniş çekiyor.
Arkadaşlar Suzuki an 125 le bajaj 125st yi takas etmek istiyorlar. Vitesli motora geçmek istiyorum önerirmsiniz?
arkadaşlar 8 haziranda solo türk bursa ya geliyo etkinlik programını buradan takip edebilirsiniz.
link https://www.facebook.com/100SoloTurk...type=1&theater
[IMG][/IMG]
bugünkü gibi havalarıçok severim tam yanlız gezmelik bir havaydı, bende trilyeye midye dolma yemeye gittim bayada keyif aldım hemde yeni kaskımı denemiş oldum, trilye taraflarına gidicekler dikkatli olsunlar yollara toprak akmış viraj yapmalık bir durumda değil şu anda
Bende tam tersi bu tür kapalı havaları hiç sevmiyorum,İçimi karartıyor.Birde ha yağdı, ha yağacak derdide oluyor.
Diğer taraftan midye dolmaları götürmüşsün, afiyet olsun
Kaskı hangi marka ve model aldın? Hayırlı olsun.
Allah kaskını yere değdirmesin inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------
Haftaya şirket pikniği olmasa kesin giderdim.
Bu arada Memduh ne şans var bizde ya.
Tam gezeriz diye izne çıktık,baksana havanın dibi delindi neredeyse
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Motosiklet ne model olursa olsun açık kaskları hiç sevmiyorum.(güvenlik açısından).
Yine de güzelmiş, güle güle kullan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Çok kötü bir haber.
Genç yaşta evli çift hayatını kaybetmiş.
Hata kimdeydi acaba?
Gerçi ölen öldükten sonra çok ta bir kıymeti yok.
Lütfen çok dikkat ederek kullanalım motosikletlerimizi.
olay kavşakta olmuş kavşağa girerken hem gaz kapamamız lazım hemde bütün algılarımızı açmamız gerek ambulansında geçiş üstünlüğü malum motosikletliler koruma var mıydı bilmiyorum fakat bana motosiklet hatalı gibi geliyor çünkü ambulanslar geçiş üstünlüğü olsada hızlı gelen araç varsa onun geçmesini bekleyip ondan sonra geçiyorlar
Sanayi dışında lastiklerimi taktırıp rot balans yaptırabileceğim bir yer var mı? Önerir misiniz acaba.
Ktm'nin Bursa'da servisi varmı duke200 almayı düşünüyorum.. Bilginiz var mı acaba ?
cbr250i ile duke arasında kaldım. ktm ağır basıyor ama servis konusunda endişeliyim
Geçen haftaki ktm test sürüşünde Bursa motor vardı serviside var tabi, Bursa da iki yer satıyor ktm, birisi bursa motor diğeri lifan bayisi(honda bayisinin yukarısında hemen)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------
Bugün Bursa da azıcık sıcağı gören motorlu ve arabalı hamam böcekleri(trafik canavarı) yine yollardaydı, şöyle kenardan kenardan evden çekirge altıparmak gazcılar bir tur atayım dedim ama ne stres, yolda bir sürü acemi, hanzo, takoz, sağa sola bakmadan direk burnunun doğrultusunda giden acemi avratlar , önümde yarım saatte bir cup motor beni sağdan geçti az ilerde kaldırıma takılıp düştü sonra çelik palas otelinin oradan dıştan gelip uyanıklık yapan çekirge meydanına dönmek isteyen midibüs solda lambayı bekleyen şahinin burnunu ezdi birde utanmadan gülüyordu
şu bursa motor tvs apacheni servisliği elinden alınanalar değil mi apacheyi bozanlar(mehmet abininkiyi hurda ettilerdi) ktmnin a. koyar onlar be
Deseniz ya bol action'lı bir gündü.
Aman ha! Bu tür durumlara karşı hep uyanık
olalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------
[QUO=M.balibey;3362235]şu bursa motor tvs apacheni servisliği elinden alınanalar değil mi apacheyi bozanlar(mehmet abininkiyi hurda ettilerdi) ktmnin a. koyar onlar be[/QUOTE]
DEsenizya motor konusunda o kadar iyiler yani.
Arkadaşlar Toplantı yapılacakmı bursa MT de kaynaşmak istiyorum ama denk gelemedim henüz
Mudanyadanım bu arada
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)