Haftasonun direksiyon sınavım var arkadaslar bana şans dileyin.
Haftasonun direksiyon sınavım var arkadaslar bana şans dileyin.
Arkadaşlar motorumu(cbr125 2012) takas istiyorlar Megelli 250r ile 5aylık 850km de ne dersiniz megelli iyimidir takas önerirmisiniz ?
Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..
Bugün beni ktm390 test sürüşü için aradılar, küçük sanayide yasa kafe varmış cumartesi-pazar saat 10:00-16:00 arasında olacakmış, başka çağrılan varmı.
ktm duke 390 için bizde yalovadan 3 kişi olarak gelicez pazar günü
Bugün akşam üzeri beni de aradılar.
Nasipse yarın öğle saatleri gideceğim.
390 için bende kayıt olmuştum ama beni aramadılar.
Yarın gitsem mi acaba ?
Bu gun suruse katilanlar biraz bilgi verebilir mi? Test surusune gitmeye deger mi?
Duke 390 la giderken resmen çığlık attım kaskta
Zakir de baya beğendi sanırım ağzı kulaklarındaydı )
Osman abi zaten 1 saate yakın sürdü 390 ı
Yok ya şuna bir saat demeyelim de yarım saat diyelim.
Yok böyle birşey ya...
Alt devirlerde 200 ile 390 aynı gibi,
Ama 7000 sonrası 390 resmen deli bir at gibi.Gerçekten zaptetmek zorlaşıyor.
Resmen insan gidonu tutmakta zorlanıyor.
Zira insanı acayip bir şekilde geriye doğru itiyor.Fiyatları biraz pahalı ama,sonuna kadar hakediyor.
Gidip test etmenizi şiddetle öneririm.
İster 2.vites olsun,isterse 4.vites gazı açınca 'yok ben gitmem, vitesi düşür'gibi durumlar hiç yaşanmıyor.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
200 duke boyu uzun olana gitmiyor depoyu tutamadım vites değiştirirken birde ayak fireni küçük insan bi onu büyük yapar
390 süperdi... tam şehrin haylazı
osman abinin dediği gibi 1. vites sakin,
2. viteste çok güçlü değil yani kendi motorumla karşılaştırıyorum benimkinden biraz daha güçlü
ama 3. viteste deli gibi gitti ya araba sollamak için çıktım 137 gördüm bıraktım küçük sanayi kayapa yolunda
yanlız daha çok devirli yapılabilirmiş çabuk kesiciye giriyor motor gidicem diyor ama kesici müsade etmiyor
ben çok keyif aldım yarın gidin test edin pişman olmazsınız
bu arada bişey keşfettim kendi motorumda hızı çok hissetmiyorum ktm ve pulsarda 50 ile giderken bile bana hızlı geliyor heralde yüksekte olduum için
Şu an bu konu içerisinde 54 kullanıcı var. (0 üye ve 54 misafir)