çok güzel bir gezi olmuş. sizlerle sölözde selamlaşmıştık
Güzel gezi yapmışsınız herzamanki gibi. Maaşallah.
Ne varsa bu gençlerde var zaten.
Helal olsun sizlere.
Bende arabayla viraj yaptım, camları açınca aynı motor gibi oluyor
Çok teşekkür ederim. Sizlere de kazasız sürüşler dilerim.
aniden akçay-cunda ,aile ziyareti çıkınca katılamadım ve çok üzüldüm. fotoğraflara hızlıca baktım bu yüzden
ben gelemedim ama oğuzcan katılmış beraber olamadı bu kez bir dahakine inşallah.
keyfiniz daim olsun.
osman abi bizimde ruhumuz genç biz onlara taş çıkarırız heyt be )
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
osman abi sen de zehiri almışsın belli oldu ))
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
abi bitir şu rodajıda hep beraber gezelim o rodaj arabayla gezmekle bitmez soleyım. )))[COLOR="Silver"]
[
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------
gençler hayat size güzel be gezin bakalım bu günleri zor bulucanız ileride )
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
https://www.facebook.com/bursaracingbike Bekleriz =))
Bekar olunca işler kolay, evli ve çocuklu olunca gezi falan kolay olmuyor, çoluğun çocuğun kursu, dersanesi, okulu , hafta sonu hanım ve çocuklarında gezmek istemesi, evdeki işler, işteki işler zart zurt... Birde hep gençler çoğunlukla, kendimi kötü hissediyorum benden başka moruk pek az kendimi iyi hissetmiyorum, sorumluluklar , sıkıntılar başka başka, o yüzden motorla işten eve evden işe, birde boş zamanlarda motorcu dükkanlarındaki karşılaştıklarımla muhabbetle yetiniyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:25 ----------
Merhaba arkadaşlar şu anda bursa media markette oregon atc9k action kamera kampanyaya girmiş 299 lira , normal fiyatı 600-800 lira, ben kullanıyorum çok kaliteli tavsiye ederim, ayrıca boss oxford alarmlı disk kilidi, kocaman motorda 100 tl, ben aldım çok kaliteli, normal fiyatı 250 lira lazım olan kaçırmasın, daha önce xena alarmlı disk kilidi almıştım hemen arıza yapmıştı o yüzden tecrubeliyim bu konuda .
Ümit Hocam senin için geçmiş yav.
Yaş olarak benden daha gençsin ama şimdiden kendini salı vermişsin.
Gençlerin arasında olmak o kadar da kötü değil bence.
İnsan daha da bir gençleşiyor doğrusu.
İçindeki çocuğu öldürme, bırak dışarı kaçsın
Dünyanın işi bunca zaman bitmemiş, bundan sonrada bitmez elbette.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
selamlar coşkun abicim bu hafta pazar gününe varmı bi plan yoksa yapsanda şöle bi üstümüzdeki toksinlerden arınsak motorların tozunu attırsak.........
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)