herkeze duyurulur gençlik
herkeze duyurulur gençlik
Merhabalar Arkadaşlar.
Bursa'da ucuz yollu motosiklet parçası(balata, ön fren diski, gaz tel.i vs)nereden temin edebilirim?
LİNK
dostum linkte verdiğim yerde yedek parçacı var buraya gidipte bişey bulamadığım hiç olmadı, fiyatlarıda internetteki yedek parça piyasasının altında olması gereken fiyatlar. tavsiye ederim
Yamaha MT 125'i çok iyi duruyor, 300 - 500 cc racing veya naked çıkarırsa hemen atlarım yeni kasa cbr250r pek hoşuma gitmedi açıkcası, oyuncak gibi olmuş
Pazar İznik Gezisi
Listeleme
1-Coşkun TERKİN
2-Nevin TUNÇAK
3-Memduh Babule
4-Atilla Akdeniz
5-Hasan Emre Babalık
6-Batuhan UYruk
7-Yunus Emre Taşkın
8-Bilal Anar
9-Barış Yusufoğlu
10-Oğuzcan Gedik
12-
cbr250 fiyatı 13000 tl diyolar kafayımı yedi bunlar...
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
Pazar İznik Gezisi
Listeleme
1-Coşkun TERKİN
2-Nevin TUNÇAK
3-Memduh Babule
4-Atilla Akdeniz
5-Hasan Emre Babalık
6-Batuhan UYruk
7-Yunus Emre Taşkın
8-Bilal Anar
9-Barış Yusufoğlu
10-Oğuzcan Gedik
12-Akın Hakan IŞIK
13-M. Balibey
Pazar günü ales sınavım var.Size iyi eğlenceler.
abi uçmuşlar ya nasıl olsa millet alıyor diyor hani zamanında demirel mi biri demişti buraya eşek çıkarsam mı at çıkarsam mı ne onuda seçerler diye bunlarınkide o misal millet nasıl olsa alıyor diye hep fiyatlar şişiyor geçen neskara uğradım benim araca bakayım dedim en boşu 35 olmuş benim araç ful+opsiyonlarda var mzel getirtirsek 50 bin lira anahtar teslim olur dediler 2011de 33.500e almıştık acaba böyle yerlerde çalışan vatandaşlarımızın kaçının maaşı arabalara gelen zamlarla doğru orantılı artıyor hep kodamanlar kazansın
abi yarın orhan abiye gideyim diyorum öğleden sonra istersen sende gel
QUOTE=MrMaydec;3341992]Yeni kasa bira cılız duruyor.
Benim bildiğim test motorları çöp oluyor
Şimdi maaşlarda zamlandi belki seneye tekrar degistiririm belli olmaz [/QUOTE]
seneye kasa değişebilir bu makyaj geldi yada ondan sonraki sene ama sen 250 ile sıkılırsın o zamana kadar
olum motor çöp oluyorda kullanandan almıyorlar mı zararı mesela araçlar kaza yaptın kaskosu karşılıyor fakat senin ehliyet fotokopini aldığından sen kaza yapmış gözüküyorsun senin üzerine araba olmasada ve gelecek yıl eğer üzerine aracın varsa trafik sigortası yada kaskonun fiyatı yükseliyor risk faktörün arttığı için benim bildiğim böyle fakat motorlarda kasko yapılmıyor malum sebebten
keşke bana hayrına bağışlasalar motoru keser biçer değişik bişeyler çıkarırıdım
Valla ben daha bugün gördüm durankardeşlerde yeni 250r ı hiçte cılız durmuyo repsolu falan iyiydi yani ama fiyat 13.uçukk yani çok değişen kısım var ilk bakışta 500r gibi duruyo
ha 12400 ha 13000 ne farkeder 12000 i verebilen 13000 de verir koskoca honda , öyle beleşe binilirmi
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)