Arkadaşlar iyi akşamlar lastiklerimi yenileyeceğim bursada nerede yardımcı olabilirler yardımcı olurmusunuz birde lastik tavsiyesi istiyorum aklımda michelin pilot street var ama şimdiden teşekkürler. Bu arada motorum cbr 125r 2013
Arkadaşlar iyi akşamlar lastiklerimi yenileyeceğim bursada nerede yardımcı olabilirler yardımcı olurmusunuz birde lastik tavsiyesi istiyorum aklımda michelin pilot street var ama şimdiden teşekkürler. Bu arada motorum cbr 125r 2013
arkadaşlar bmw test sürüşleri cumartesi pazardı geçti.
3-4 Mayıs BMW Motorrad test sürüş günlerinden cumartesi günü gittiğim test sürüşünden birkaç kare resim atmak istedim. Denediğim motor BMW S1000 R maksimum gücü olan 160 beygiri 11.000 devir/dk'de veriyor. Bu motosikletin oldukça yüksek olan 112 Nm'lik torku ise devir saati 9.250 devir/dk'yi gösterirken elde ediliyor.
Antipatinaj ASC ve Race-ABS özellikleri gibi rain ve road sürüş modlarına sahip. 207 kg ağırlığa sahip. 3 renk seçeneği var kırmızı, koyu mavi ve beyaz. İkramlar içinde ayrıca kendi adıma teşekkürlerimi sunuyorum ve resimlere geçiyorum.
1200 GS
Gs serisi
6 silindire sahip Bmw K 1600 GT
kuru ağırlığı 306 kg. dengede tutmakta bir hayli zorlanmıştım geçen sene ki test sürüşünde kullanmıştım bu sene elimi bile sürmedim sadece fotoğraf çektim
Gs'ten göz alıcı bir renk. Gözüm kaldı..
ake nin dediği yer :D ismini unutmuştum.
Yakın üzak tum arkadas cevreme ballandıra ballandıra anlattıgım mt ailesinden sadece bir arkadasim aksamki cemiyetime katıldı. Hani sizin gruptan kimse yokmu diyenlerede malesef diyebildim. Çabalamakta biyere kadar demekki.
Allah şehzanedi Kendisine,Vatana,Millete ve Ailesine hayırlı evlat etsin Kardeş,eğer kortej deseydin emin ol en kralını yapardık ancak düğün dedinmi genelde hısım akraba yapar,motosiklet kıyafetleri ile orda fink atmaya çekindik doğrusu...Affet,sen bizi kötü günde yanında görürsün,Alah ta onu yaşatmasın...
Geçtiğimiz hafta çarşamba gecesi 4 gibi Bursa'dan İzmir'e teker döndürdük. Yol çok keyifliydi, tavsiye ederim
https://imageshack.com/i/nh95rgj
11-05-2014 pazar İznik Gezisi(Hız değil gez gör eğlen amaçlı bir gezidir )
Buluşma yeri Mudanya YoluÖzdilek tesisleri..
Buluşma saati:11.00
Gzrgh - Umurbey Manzarasında çay molası
-Sölöz-İznik giriş
-Bayraklı Dede(Abdülvehhap) manzarasında çay molası
-iznik Müzesi ve tarihi yerleri gezerek acıkma
-havanın durumunas göre Gölkenarında sucuk ekmek yahut KöfteciYusuf
-Orhangazi çıkışından Bursa'ya dönüş
-Ata tepe sosyal tesislerinde çay molası ve evlere dağılma...:023:
Dip1 : (Motosikletlerin sabit 90 km hız ile stabil 50 km gidewbilmesi gerekmektedir.Koruma mont ,eldiven,kask,dizlik ya da pantalon ile katılınması rica olunur...):023:
Dip 2 :(Havanın durmaksızın yağması durumunda gezi rotasına ilave yol ve tesisler eklenerek Gezi 19 mayıs haftasına ertelenecektir)
Listeleme 1-Coşkun TERKİN
2-Nevin TUNÇAK
3-Memduh Babule
4-Atilla Akdeniz
5-Hasan Emre Babalık
6-
Nevin hocam 1 ay sonra düğünümüz var işim çıkmazsa bende gelirim.
[QUOTE=n_tuncak;3340504]11-05-2014 pazar İznik Gezisi(Hız değil gez gör eğlen amaçlı bir gezidir )
Buluşma yeri Mudanya YoluÖzdilek tesisleri..
Buluşma saati:11.00
Gzrgh - Umurbey Manzarasında çay molası
-Sölöz-İznik giriş
-Bayraklı Dede(Abdülvehhap) manzarasında çay molası
-iznik Müzesi ve tarihi yerleri gezerek acıkma
-havanın durumunas göre Gölkenarında sucuk ekmek yahut KöfteciYusuf
-Orhangazi çıkışından Bursa'ya dönüş
-Ata tepe sosyal tesislerinde çay molası ve evlere dağılma...:023:
Dip1 : (Motosikletlerin sabit 90 km hız ile stabil 50 km gidewbilmesi gerekmektedir.Koruma mont ,eldiven,kask,dizlik ya da pantalon ile katılınması rica olunur...):023:
Dip 2 :(Havanın durmaksızın yağması durumunda gezi rotasına ilave yol ve tesisler eklenerek Gezi 19 mayıs haftasına ertelenecektir)
Listeleme 1-Coşkun TERKİN
2-Nevin TUNÇAK
3-Memduh Babule
4-Atilla Akdeniz
5-Hasan Emre Babalık
6-Bilal Anar
7-
hava 22 derece ve güzel gözüküyor. 18 bin bakımını biran önce halledeyim bari :D
bursa'da görerek lastik alacağımız bir yer yok mu?
sabahtan beri lastikçileri gezdim sanayi/nilüfer tarafında olumlu yanıt bulamadım.mağazaya gidip görerek lastik alma şansımız yok mu? eğer bu tarz yer bilen bir arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi?
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)