şu motorları havalar düzelince ıslatmak lazım
Kazasız belasız isteklerine kavuşursun umarım ve o şekilde de devam edersin kardeş sağol...
O halde bir sonraki gezide görüşelim kardeş rota ayarını yapalım...
Dualarınızı her zaman bekliyorum kardeş...
Allah herkesin gönlüne göre motor versin...
Evallah kardeş sağolasın...
Gördüm mü hızla topukluyorum ordan zati...
Sanada Hayırlı olsun güzel bir hayvandır inazuma,aman iyi bak ona...
Herhangi bir grupta biz görüşene kadar,bu hassas konuyu unutmanızı önemle rica edicem...
Sağolasın kardeş eyvallah...
Sağolasın Kardeş bu melet iyi basıyor umarım olmaz kaza vs...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
ÖNCELİK............: DAHA ÖNCE HİÇ KAPALI ALAN CONTROL EĞİTİMİNE GİRMEMİŞ ÜYELER
MAX. KİŞİ SAYISI: 16 KİŞİ
KATILIM ÜCRETİ..: 50 TL.
EĞİTİM YERİ.......: İzmir yolu,Bursa otabanı minteks giriş ten girildiğinde sağdaki ilk tır parkı
www.ommriders.com sitesinden, eğitim için başvuru formlarını doldurarak tarafıma ulaştırdığınız takdirde, kayıtlarınız yapılmış olacak.
Başvuru formları eğitim sonrası database işlenenecek A.R.A. CONTROL EĞİTİM SERTİFİKALARINIZ tarafınıza teslim edilecektir. Önemle rica olunur.
LÜTFEN DİKKAT ARKADAŞLAR, EĞİTİM İÇİN GEREKLİ OLANLAR :
A2 ehliyeti, İyi durumda bakımlı bir motosiklet ,Trafik sigortası, ARA THEORY seminerine katılmış olmanız tavsiye edilir.
Tüm güvenlik kuralları için korumalı pantolon, motosiklet montu, motosiklet botu, kask, eldiven ekipmanlarınız tam ve eksiksiz olmalıdır,
EKSİK EKİPMANI OLAN KİMSE EĞİTİME ALINMAYACAKTIR.
ARKADAŞLAR, OMM&IAM - A.R.A CONTROL PAYLAŞIMINDA
IAM - A.R.A CONTOL TRAİNER ve IAM - A.R.A OBSERVER EŞLİĞİNDE YAPILACAK OLAN BU CONTROL EĞİTİMİNDE TÜM KATILIMCILARIN ZAMANINDA BELİRTİLEN YERDE BULUNMALARINI RİCA EDİYORUZ.
(saat burada yazmamış fakat 08.30 civarı diye biliyorum bir değişiklik olursa yazarım buraya)
hayırlı olsun hocam bence çok doğru bir seçim yapmışsınız...
Ben simdi motoru yikayacagim birazda isim var saat 1.30 gibi biter, gezmeye gidelim diyorum gelicek varmı neresi olursa olsun farketmez
Bugun gezilmez yahu
yagmur saga sola toprak yigmistir getirmistir havalar guzellesince neresi olursa yapak.
Bu arada OMM eğitim saati 08.00 mış ilgilenenlere...
Arkadaşlar biraz daha sakinleşmeyi düşünüyorum...İsterseniz bir bakın, neticede anlaşılır...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-lifan-lifan-kross-200-gy-6-2012-model-turuncu-150459287/detay
Allah mesut,bahtiyar etsin inşallah.
Ooo nihayet gelini alıyorsun Çok sevindim Gökhan'cım,gelmeye çalışıcam katılım olursa kortej bile düşünülebilir...
Rabbim mesut bahtiyar etsin kardeşim. Selamlar bursa nihayet ehliyetimi aldım 10 gün önce çok şükür ama şansızlık bendemidir bilinmez ben ehliyeti aldığımdan beridir hep yağmur var bursada havalar güzelleşsin diye 4 gözle bekliyorum. He bu arada fetiyede bir kask satıcısından aldığım vede kazıklandığım kask için bilgi paylaşımı yapıcağım bir kaç yere sormadan benim gibi bir şey almayın herkese sevgiler saygılar.
Bende bir ara kask alacam motora bayilinca paralari kaska para kalmadi
ama nalonn43 bir ilan var ona bakiniyom uzakdan uzakdan 550 yazmis
Bugün hava oldukça iyiydi.Ben gibi fırsatı değerlendirip te gezenler şanslıydı. Zira perşembe gününe kadar hava hep yağmurlu olarak görünüyor.
bugün bmw teknik otoda (terminalden bir 5 km sonra yalovaya giderken) test sürüşleri vardı. her motor var. bir f800 kaçırdım yarım saat sürdüm vurdum kırbacı. güzeldi. pazar günü de 12-17 arası devam edicek gidip deneyin. gazozlarını da içersiniz.
[QUOTE=Nevin TUNÇAK;677280]
Bizde Enduro dan 9-10 motor gezdik (Gemlik-Narlı-Armutlu-Yalova-Teşvikiye--Delmece Şelalesi ve Delmece Yaylası...)
Önümüzdeki pazar bir aksilik olmazsa yine Mt Enduro karışımlı gezi düzenlemeyi düşünüyoruz...
biz bugün yenikaraağaç-trilye-mudanya-bursa yaptık yaklaşık 120 km, trilyede balık ekmekleri götürdük çok güzeldi yolda bizi gören olduysa ona burdan selamlar 2 adet gv 250ydik
Mudanyaya inerken ellerini birakanlar sizmiydiniz
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)