banada haber verin bende geleyim sizin kadar iyi viraj yapamam ama başınızda bi büyük olsun.:
banada haber verin bende geleyim sizin kadar iyi viraj yapamam ama başınızda bi büyük olsun.:
Birileri tokatlamak falan mı diyor
valla giderizde ben kendi çapımda viraj yapıyorum ona göre siz geride bırakırsınız beni
[QUson=ogzcngdk;3330470]LİNK
arkadaşlar linkteki rotayı çıkardım kendime, havalar güzel olduğunda gidicem. ama bir sorum var bursa balıkesir yolunun durumu nasıl? geri kalan heryeri biliyorum ama oraya hiç gitmedim viraj yaparmıyız [/QUOTE]
En son geçen eylül ayında 2 defa İzmire giderken arabayla geçtim o yollardan.Yanlış
hatırlamıyorsam Bursa Balıkesir arasında
Çok fazla viraj yok.Susuzluktan sonra biraz viraj var.Yollarda genelde iyi durumdaydı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
En son geçen eylül ayında 2 defa İzmire giderken arabayla geçtim o yollardan.Yanlış
hatırlamıyorsam Bursa Balıkesir arasında
Çok fazla viraj yok.Susuzluktan sonra biraz viraj var.Yollarda genelde iyi durumdaydı.[/QUOTE]
Mobil olarak baglandığım için verdiğiniz linki ilk başta açamadan yorum yapmıştım.
Yorumumu geri alıyorum.
benim yılan hikayesine dönen jetler gelirse bende hava güzel olduğunda viraja gelirim adresinde bursa mudanya yazan bir postayı istanbul bursa iznik arasında dolaştırıp duruyorlar
bugün ne yağdı be. tam da meteorolojiye küfredecektim 2 gündür yağmurlu gösteriyor diye.
benim favori rotalarım bunlar bu rotaları sık sık donuyorum tavsıye ederım
https://goo.gl/maps/Dq2n5
https://goo.gl/maps/Sg8EO
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
Memduh rotalar iyiye benziyor.Detaylarıda konuşup karar verdikten sonra Coşkun'un bayrağıyla hızlı kaptanımız olarak gezilere devam ederiz...Numaran bende varmı emin değilim özelden atarsan sevinirim...
Yunus Emre perşembe kandil dolayısıyla beniim aile büyükleri ile farklı programım var ama siz Rend blank vs.gezerseniz benim içinde fink atın...
İsa dediğin gibi armutulu rotası fena değil,hatta ordan dönüşü Yalova Termalden yapabiliriz...
Yinede tam uyarlanmak istenen rota için.Kesin gidilip görülmüş yol konusunda bizi sıkıntıya düşürmeyecek şekilde ki bilgi ve tecrübelerinize amadeyiz arkadaşlar...
Ben okeyim, sorun yok. Yanlız bu hafta pazar günü tofaş sosyal tesislerinde oğlumun sünnet düğün org. olduğundan ben yokum. Ama rotayı bana yönlendirirseniz aç kalmazsınız. Beleş ızgara köfte var ona göre. iki yada dört teker farketmez gelin yanlız.
TÜM DOSTLARIM DAVETLİMDİR. BEKLERİM.19:00 da düğün başlıyor. gece bizim. Oynamayı bilene döktürene para yapıştırıcam(benzin parası)
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
arkadaşlar 1 mayısta bende calışmıyorum öğleden sonra musaitim yakın yerlere gidersenız haberım olsun bende gelırım. mudanya, tırılye, gemlık, hiç farketmez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
nevin hocam benim içinm sorun yok heryere gıderım yeterkı gezmek olsun. ben yanlız başıma ege yi dolaşmış adamım. tel nomu özelden atıyorum.
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
Perşembe günü hava güzel gözüküyor deniz gorecegimiz bir yere gidelim, perşembe günü olmazsa bile hafta sonu gidelim yeterki gidelim kafayı yiyeceğim burda
perşembe hava yağmurlu
http://www.mgm.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx?g=3#sfB
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)