abijim ben yol iz bilmemki nasıl geleyim oralara..
hem benim tırt motor yolda kalmazmı?
abijim ben yol iz bilmemki nasıl geleyim oralara..
hem benim tırt motor yolda kalmazmı?
valla bilmiyorum böyle bir plan gündemimizde yok aslında ,
ayrıca iç işleri bakanımız ne der ona sormadan bir yanıt veremeyeceğim
ve bilet konusu var,
orhan abiyle cem abi bi ara lafını yaptı ama gerisi gelmedi o konununda...
valla kanki öğle yemeğide senden mi olacak ona göre bir düşünüp ikna turlarına baslayıp karar verelim...
aksama konu netlesir ben sana dönerim (yüzümü)
bugün motorun fren muyanesini yaptırdım, ocak vergisiyle beraber 85 ytl tuttu,
vergi dairesinde benim motor yine bir araba cıktı 92 model seat ibiza oldu bu sefer,
üstüme alırkende toyota olmustu
Selam pazar günü bende katılabilirim bir ihtimal
Hem kontgerillada benim bir emanetimde olacak unutulduk yahu msn i de açmıyo küstü bana Görüşebilmek ümidiyle
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
walla ben gelemiyorum istanbula oturduk konustuk düşündük haftaya çanakkale gezisi var yarın aksam misafirim var deli gibi yorulcaz oralarda kısmetse baska zamana erteleyelim, havalar sıcak olsun gezmeside zevkli olsun özkanım.
kusurumuza bakma..
Saklıbahçe Çay Partisi Katılım Listesi (09.03.2007 Saat:21,15 İtibari İle)
Oxygen :16 BYB 49
Ugurum S.K : 16 E 2251
FerhaD :16 FY 303
Rafethasal :16 Nm 041
blue_dolunay : Bilinmiyor..
Evet arkadaslar baska yokmu???
Arkadaşlar pazar buluşması için sorularınız olursa cepten buluşabilirsiniz. Olmazsa msn den de ulaşabilirsiniz: ferhadyildiz@hotmail.com
Abi bir şey daha söyleyeceğim motoshow 29 Mart 1 Nisan arası gözüküyor sizin bu motoshow dediğiniz Motorsiklet 2007 fuarı olmasın Bilet isterseniz bende iki fuarada birer tane bilet var 29 marttakine gitmeyi düşünüyorum ama Motorsiklet 2007 ye (Lütfü Kırdar da olana) gitmeyeceğim Biletimi isteyen bi arkadaşa verebirim. Motoshow 07 ye gitmek isteyen arkadaşlar varsa ben muhtemelen o günlerde istanbulda olacağım onu feribot inişinde karşılayabilirim orada.
Bu arada Pazar Çayına daha fazla katılım bekliyoruz.
Cep: 0555 623 54 44
[CENTER][B]16 FY 303[/B]
:bounce: [/CENTER]
beyler bayanlar, su pazar buluşmasına eşinizi varsa nisanlınızı, varsa kız arkadasınızı yada metresinizide getirin. ama bunlardan birini secin
hanımlardan da katılım olursa bizde gelebiliriz yoksam benimki salmıyor
siz benim dediğimi yapın bende size bir supriz yapayım anadımı..
buluşma yerinde ve saatinde bir değişiklik varsa söyleyin beyler...
Arkadaşlar 09.03.2007 tarihli Bostancı Beer's ta yapılan toplantıdan resim atayım size
İşte ben,delipoyraz...
İşte MT
Sevgili Ümmetpertikan ve delipoyraz (Ayrıca teşekkür )
Ümmetpertikan ve Motoran'ı
Bunun gibi 3 sıra daha var diğer taraflarda
ve topluca,çoğu gözükmüyor.
Arkadaşlar cep telefonuyla çektim resimler iyi değil kusura bakmayın.Diğer resimlere zaten buluşma topiğinden göz atabilirsiniz.
Herkese selamlar...
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
walla kardeş ben yanlıs gelecem ama ferhad ve ugurum surucu kursu nasıl gelır onu bilmem vede diğerleri.Olmassa yengeden biz izin alsak nasıl olur?
Yada kaç sen ya hastalan ne biliyim anneannen yada babanen ölsün at bi yalan işte,çalışam de aradılar ben olmassam olmuyomuş de yengeye salla bişiler.Polis motorla beraber benide bağladı de
selamın aleyküm hayırlı hafta sonları abiler kardeşler nasılsınız yaaaa.....
fazla katılamıyom kusuruma bakmayın iş güç derkene savrulup gidiyoz hepinizi bursada olmama rağmen çok özledim
görüşemiyoz ne yazıkki ........
GAZCILAR'DA YAPI KREDİ BANKASININ 3 DÜKKAN İŞLERSİNDE BENİM İŞYERİ TAM KÖŞE LAZER GSM TEKNİK SERVİS E....AYDINLATMANIN TAM KARŞISI HERKESİ ÇAY İÇMEYE BEKLİYOM......
Volkan'cığım Ümmet abinin sana çok selamı var.Ona vereceğin mi senden alacağımı? birşey varmış,valla ben anlamadım ne demek istedi.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
ferhad nerdesın?Msn ın kapalı?Yapalımmı bı action ne dersın
Arkadaslar forumdan ve dışarıdan tanışıklığımız olan motorcu arkadaslar ile birlikte biz her salı akşamı toplanıyoruz...
Bu salı da sizleri aramızda görmek isteriz...Önümüzdeki hafta 18Mart Pazar günü gruptaki motorlara güvenemediğimizden Çanakkale'ye gidemiyoruz biz.Bu yüzden o gün için çok zevkli organizasyonumuz var...Kumla go kart-mangal partisi...
SAlı akşamları buluşma noktamız...
Heykel PTT'nin sağ tarafından makseme giden cadde üzerinde CAPUCCİNO CAFE var orası...PTT'nin oradan girdikten sora 50-100metre kadar yukarıda sol tarafta...
Saat:20.00'de
Park problemimiz yoktur zaten yukarı doğru çıkarken orada bir grup motosikletli göreceksiniz..Cafeye girmeden önce herkesin gelmesini bekliyoruz...Sizlerin de katılmasını istiyoruz...
AKIN FİDAN
Bi kaç kişi yenge getirecek bende ona göre hatun ayarlıyim ;) bi ben kalmiyim hatunla sap gibi. Ben bugun uludağdaydım. Hava ve yollar süperdi yarında böyle olursa motorla saklı bahçeden sonra belki uludağa çılkabilirim sırf zevk olsun diye. Orda bayağa arkadaşlar var kayak kiralama olsun konaklama olsun giden olursa haber versin kayda değer yardımımız dokunur. Yarın görüşmek dileğiyle
[CENTER][B]16 FY 303[/B]
:bounce: [/CENTER]
oo beyimiz uludağa kaçmış bak bak walla ben bugün sürücü kursunun direksiyon sınavı vardı mecbur oraya gittim.Öğrencilerle ilgilenmek gerekiyordu malum.8 adet a2 belge alan öğrenciden bi tanesi bile kalmadı cok şükür.Hınzırlar kukaların etrafında aynı yılan gibi kıvrılıyolardı bir görseniz.
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)