30-35 dk önce Bağlarbaşında gezerken caddede Cup motor ile kafa kafaya giriyorduk hatta girdik.
Ben Caddede 40 ile gidiyorum karşıdanda trafik akıyor,caddede yolun sağına otomobil park etmiş.Cup motorda kasksız falan bir sürcü 30-35 yaş sanırım.Bu cup sollamaya kalmış ben adamı gördüm arabanın arkasına bakıp bu beni görmemiş.Benim şeridimde karşıdan sollaya sollaya geliyordu.Beni bi gördü tam karşısında 2-3 metre kala adam acemi sanırım.Ön frenini asıldı ve benim motorun önüne sürüklendi ben cup motorun üzerinden geçip yıkılmadan ilerledim ve durdum.Adam şükür önüme sürüklenmedi yoksa motoru yerine onun üzerinden geçicektim.Trafik durdu zaten.Döndüm adamın yanına gittim park ettim, bişey varmı dedim kalktı,motorunu kalkırdık ve ben dikkat et abi dedim bindi devam etti.Ben tam aha sıçtık dediğimde adam ön freni sıkıp hata yapıp düşmesi benim düşmememe yaradı.Motora nolur nolmaz durdum baktım adamı gönderdikten sonra üstünden geçince cant falan biyer çarpma olmuştur diye allaha şükür motorda çizik bile yok sadece yan ayaklık biraz sıkışmış sanırım.
Şükür ettim valla sonra gezme hevesim kaçtı eve döndüm.
He bide adama ehliyetin varmı dediğimde yok dedi.