Canlarım Ağabeylerim kardeşlerim arkadaşlarım dostlarım müritlerim yiğitlerim levendlerim!!!!!!!
Nereleri fetih edeceğiz!!!!
Bu hafta sonu ne yapıyoruz,nereleri talan ediyoruz?
Deyiverin bilek gari,blan purogrem yapıverelim.
Canlarım Ağabeylerim kardeşlerim arkadaşlarım dostlarım müritlerim yiğitlerim levendlerim!!!!!!!
Nereleri fetih edeceğiz!!!!
Bu hafta sonu ne yapıyoruz,nereleri talan ediyoruz?
Deyiverin bilek gari,blan purogrem yapıverelim.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
evet kaska baktım ve cok begendım sanırım bende bunu alacam,guselmiş.
deer sende tam havasını bulmusun uludaga cıkacak ha!!gene ıyı donmusunuz yanı bravo
Şu gördüğünüz mesajdaki kişi ile ben kuzenim arkadaşlar ve bu adi çocuk benden erken davranıp motor ehliyeti alıyor.Yazılıyı verdi ve bu hafta sonuda direksiyn sınavına girecek.İnşallah direksiyondan çakarda eş zamanlı alırıs ehliyetleri Uzak bir ihtimal ama neyse!!ehliyetini ve motorunu alsın biz onla beraber katılırız aranıza.Bu arada hafta sonu ile ilgili olan programa eğer saati uygun olursa bana ben ve kuzenimde katılabiliris.Malum direksiyon sınavı var!!
Arkadaslar pazartesi günü kısmetse artık motoru devralıyorum...Bugün sahibiyle anlaştık...Artık bir honda cbr125r sahibi oldum gibi aksilk çıkmaz umarım son anda...
AKIN FİDAN
insallah cıkmaz sorun morun
ihtiyar abijim sen bir plan program yap katılımı görelim, ayrıca sen program yapacanda bizmi beğenmeyeceğiz bir her turlu uyarız belki misafirde getiririm
her türlü programa beni +3 yaz
Özgür resimler için teşekkürler.
Ohhhhhhhhhhhh,planlar programlar yapın, yapın ben yokum ya tadını çıkarın bakalım.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
bursa mt ye selam günaydın ve hayırlı günler..
bende yataga gireyim artık malum gececilik işte...
Bursa mt pek hareketli değil ya bu aralar nedendir millet?Kimse nete falan girmiyor herhalde ya
Arkadaşlar bende oxygen arkadaşın tavsiyesiyle girdim bu bölüme bi kaç saat önce oxygen ve kuzeniyle beraberdim. Saolsun carrefourda bi sodasını içtik abilerimizin. Gezilerinize benide yazın. Bu işler 5 kişiyle başlar katılımı gören gelir. Ben daha dün mudanyaya gittim arkadaşla. Haftasonuda (pazar olabilir) bişeyler yapmak istiyorum. Gezi olursa seviniriz yani. Ben Oxygen ve Yeni MZ canavarı ile Uğurlu Sürücü Kursu abimiz
Hemde MZ li abimizle aynı anda msj yazmışız bu ne şeref. Saygılar ALMAN Güzeliyle Fuat abimize...
[CENTER][B]16 FY 303[/B]
:bounce: [/CENTER]
wayyy ferhad hemen dalmışın bilader bursa mt ye bak kusenınde selamı var tesekkur edıyor.Hoş bir aksam sefası oldu wallahi en kısa surede tekrarlıyacaz ınsallah.
evet bursa mt üyeleri bu pzar için bir program düsünduk.Hem bir tanışma toplantısı hemde keyifli saatler gecırmıs olacas.
bulusma yeri:Atatürk stadyumu rent a car ların önü.
Hedef nokta:Saklıbahce
İstikamet :stadyum+çekirge+hastanenin altı
Action :Çay içmek
Saat :14:00 Pm
Tarih :11,03,2007 Pazar
Katılanlar :oxygen+uğurum sürücü kursu+FerhaD+Bu yazıyı okuyanlar
Katılacak arkadaşlar burdakı topıcden belirtmeleri yada aşşadaki numaralara bildirmeleri rica olunur.Sayımızı bılelım degılmı arkadaslar
oxygen:05325065471 FerhaD :0555 623 54 44
Görüşmek dileğiyle.......................
Beni yazmış saolsun oxygen kardeş. Sonuna kadar yanınızdayım. Tüm arkadaşlarıda bekliyorum. Bu buluşma tanışma fırsatı olucak inşALLAH bizim için. İlerki günlerde çok daha uzak yerlere geziler düzenleriz. Bunlara Mudanya uludağ hatta istanbul gezileri dahil. İstanbul gezimize öncü olabilirim. Hatta motoshow07 gezisi yapabiriz. Konuşmak için oxygen arkadaşımızın teklifi çok güzel geldi bana. Hem daha güzel teklifler geleceğinede inanıyoruz. herkesi bekliyoruz. Bursa dışındanda olabilir ;) Bu teklif tüm MT cileredir.
[CENTER][B]16 FY 303[/B]
:bounce: [/CENTER]
slm tum bursa genclerine ve ihtiyarlarına (yaw ben ne diyecektim unuttum animasyonu)
neyse boyle bir cay keyfi kacmaz mutlaka gelmeye calısacam gorrusmek dilegiyle bitti bu kadar niye bu bolumu okuyorsunuz kiii
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Bana uyar... Gelmeye Çalışıcam...
Rafet HAŞAL
16 NM 041
özkanım sen nabıyorsun hafta sonu söle bakiim bursaya gelicekmisin??
kerat özlettin kendini gel bi elimi öp ne zamandır yoksun...
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)