Sinavi olan arkadaslara gecmid olsun diyorum umarim istediginiz yerlerr yerlesirsiniz.
Sinavi olan arkadaslara gecmid olsun diyorum umarim istediginiz yerlerr yerlesirsiniz.
Çevreyolu topspeed drag stunt gösterilerimiz öncesinde güzel resim
Bilseydim çekildiğimi yapmazdım zaten :D
Kimsede haber vermiyor . İnsan gelir bir söyler tolga abi sana şantaj yapıyor diye
İşte bizim ekip gerçi sonra bölünmeden çoğaldık 13 kişi olduk...
Ali Cem kertenkele taklidi...
Meslektaşım okul arkadaşım Coğrafyacı Sinan Hoca bize her türlü kaya ve taşı yapıtaşı ile anlattı...
Dağ yollarından Ulubat gölü görünüm google erath canlı...
Süperiz yahu...
Kemal Paşa trafiği burdada mı yav...
Ara sıra cambazlık iyidir...
İnegöl den Yunus Emre...:D
Ve Muhteşem suuçtu.Bursa daki en büyük şelale...
Ve gün batımında eve dönüş keyifler harika...
Umarım beğenmişsinizdir...
Her iki gurubun da gezisi güzel olmuş, muhabbetiniz bol olsun...
Bu arada OMM eğitimi de güzeldi, hem hatırladık, hem öğrendik...
yine dünya kadar macera yaşadım fotoğrafların hepsini toplayayım gezi raporu olarak yayınlıycam resmen enduro yaptım 50 km boyunca, benim motor böyle zulüm görmemiştir heralde
İyi Akşamlar. Cem sen kapıdağ yarım adasını gezmiştin değilmi. Oarada bir kirazlı manastırı var. Eski yıkıntı gibi. Oarayı bilirmisin. Yada kapıdağ yarım adasını baştan başlasak sonuna bir günde bitirebilirmiyiz. Yoksa memduhmuydu bu rotayı daha önce yapan. Bir sonraki rotayı burası yapalım.
ben o rotayı vosvos la geçtim. bakir yerler. yol baya bozuk (tu). aynı gün yapılacak bi gezi olmaz. yorgunluktan ölürsünüz. güzel koylar vardı, ama biz geçerken deniz çok kirliydi. bu durum birazda şans işi herhalde.
Buğün her zamanki gibi okula gittim motorumu her zaman koyduğum yere koydum.Okulun karşısındaki hastane bahçesine.
Öğlen motorun başına gittimde Orta ayaklıktan indirilmiş ve biraz ileri götürülüp yan ayaklıkta bırakılmış şekilde buldum motoru.Motoru etrafına iyice baktım Düşürme falan varmı diye hiçbir düşürme falan yok.Kilit olarak sadece direksiyon kilitli idi.Sanırım motoru götürmeye veya araça yüklemeye çalışmışlar yerde bi araç lastiği kayma izi var.Allaha şükür motoru götürmemişler.Tırstım he.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)