Eveeeet , ilk önce bu yüklendi.
Daha devamı var
8 motorduk
30 tl lik kamerayla bukadar oluyor
Arkadaşlar bende resim yok gibi birşey .
Zakir özellikle senin fotoları bekliyoruz. En çok sende var.
Emre cem atıcak fotoları ben malesef gelirken makinayı düşürdüm.
Su uçtu şelalesi harikaydı, alabalıkta öyle, köy kahvelerindeki çaylarda içilmeye değerdi ancak en güzeli dostluklardı...Eski gezi tadımızıGökhan cbr bize dahil olunca Coşkun un uğraşlarıyla yeniden yaşadık...Katılan ve sohbetiyle bize eşlik eden tüm arkadaşlarımıza teşekkürler iyiki geldiniz bekleneni üstünde 12 motor en ideal sayı ile gezimize nokta koyduk...Şimdi resimleri derleme zamanı 3 hafta kadar sonra yeniden görüşmek üzere...
Nevin hocam cografyacı arkadasta cekmisti foto ondan alabilirmisin.
2.ci video
Emrenin mcx e monte.
Masallah bursa mt icin super bi haftasonu olmus. Ben de ehliyeti bir an once alsam da katilsam
Bendende 2 video ilk video berkutun akrobatik stunt hareketleriyle başlıyor alkış ve tebriklerinizi esirgemeyin
Tolga abi oldu mu şimdi bu
Ben bilinçli bir kullanıcıyım
İyi akşamlar herkese çok güzel gezmişsiniz, tekerinize taş değmesin ya ben bu kent konseyinin düzenlediği teorik motosiklet eğitimine katılmak istiyorum yalnız koza salon 155'in nerede olduğunu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
facebookta paylaştım arkadaşlar fotoğrafları buraya yükleyemedim çok yorucu olucak daha yeni eve gelebildim merkeze gitmem gerekti yarın sabah da tuğçeyi sınava götürücem. iyi geceler herkese.
bu arada bu geziyi düzenlemede emeği geçen
Coşkun abi ve Nevin hocamıza teşekkür etmek istiyorum.
Umarım bir dahaki gezilerimizde dağılma yaşamayız.
2 gurup ta iyi eğlenmiş katılan arkadaşların yüreğine sağlık bu YAZ çok hareketli geçeçcek şimdiden belli oldu geziyi düzenleyen arkadaşlar şu gezileri pazar gününe alın yoksa geçtiğiniz yollara çivi cam kırığı vs gibi şeyler dökmek zorunda bırakmayın beni
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)