185 km totalde
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Aslında Pazar OMM teori motosiklet sürürş eğitimim vardı cumartesini ev işlerine ayıracaktım ancak bu harika bahar havası ve kokusu ve aşka davet eden motosiklet tutkusu yine kanımı kaynattı...Yeni arkadaşlarıda tanımış oluruz Coşkun tıpkı eski günlerdeki gibi hatta daha güzel bir katılım ile...Mehmet Abiler muhakkak gelsin çok özledim onları...
Arkadaşlar tekrardan yazıyorum.
Cumartesi saat 10:00 da Kent meydanı Kafkas önünden başlayıp
Kayapa içinden dağ yoluna girdikten sonra ormanın içinden (çok güzel manzaralı biryol)
Kemalpaşaya inicez. Oradanda ya
Suuçtu şelalesine yada Susurluk'a kuzu kokareç yada tantuni yemeğe gidicez.
(Israr ediyorum çok keyifli ve fazla uzun olmayan bir yol. Katılımcı varsa listeyi başlatıyorum altına isimleri devam ettirirsiniz. Ygs ye girecek arkadaşlar, tam kafa boşaltılacak düzergah. Birçok köy içinden geçilip çaylar yudumlanarak manzara eşliğinde güzel pozlar çekilerk anı ölümsüzleştiricez. Vakti ilede erken Bursa'ya dönüş yapıcaz ki kalkış saatinide bunun için erken yaptım.)
Katılımcı Listesi;
1- Search 16 (coşkun)Rota Kaptanı
2-n_tuncak (Nevin Hoca) Yardımcı kaptan
İste bu hocam. Tam destek hep destek. Supersiniz
Bende geliyorum Coşkun abi 5 10 dk bekleyin ama inegolden gelicem ya
Aaa ne demek Memduh bizim geziler bir başka güzel olmuştur hep...[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
Kayapa içinden dağ yoluna girdikten sonra ormanın içinden (çok güzel manzaralı biryol)
(Israr ediyorum çok keyifli ve fazla uzun olmayan bir yol. Katılımcı varsa listeyi başlatıyorum altına isimleri devam ettirirsiniz. Ygs ye girecek arkadaşlar, tam kafa boşaltılacak düzergah. Birçok köy içinden geçilip çaylar yudumlanarak manzara eşliğinde güzel pozlar çekilerk anı ölümsüzleştiricez. Vakti ilede erken Bursa'ya dönüş yapıcaz ki kalkış saatinide bunun için erken yaptım.)
Katılımcı Listesi;
3-Mr Maydec(Yunus Emre) Bekleriz bekleriz
4-
5-
Rota çok güzel fakat , pazar günü ygs sınavımız olduğu için 185 km bize çok fazla geldi açıkçası.
Bu yüzden Ben , Emre,Zakir, Enes farklı daha kısa bir rota çizmeye karar verdik.
Böyle bir rotayı anca ygs ve lys bitip , 3 aylık yıl sonu tatiline girince yapabiliriz.
Ozamana kadar 50-100 km arası rotalar yapıyoruz mecburen.
Şuanlık biz zaten yol yapmaktan ziyade oturup 2 kelime etmek için buluşmak istiyorduk.
Emreyle 70 km lik rotayı 4 saatte gittik. Sohbet ede ede.
Size boooooooolll eğlenceler diliyoruz. Bu seferlik biraz ayrı yol yapacağız demekki
Tekeriniz düz bassın , kazasız belasız sürün İnşallah.
Katılımcı Listesi;
4-özcan (Tofaş)
5-
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
size iyi eğlenceler. c.tesi 2 ye kadar çalıştığım için gelemeyeceğim.
bende gelemiyorum pazar günü sınavdan sonra erdeğe kağıdağ yarımadasını gezmeye gidicem bu rotayıda yaparsam 5 kuruş kalmaz şerefsizim
son durum nedir ne yapacağız? ben yarın gezmekte kararlıyım içim içime sığmıyor
Bizim yarın arkadaşlarla mangal yapma düşüncemiz vardı.Kimseden ses-seda yok.
İptal olursa sizinle gelicem.
Bizde rotamızı oluşturduk . Git gel toplam 90 km yol.
Gündoğdu-Kurşunlu-Gemlik(Mola)-Ve Çeşitli köy yolları Otobana hiç çıkmamayı düşünüyoruz yollar temiz ise.
Buluşma yeri -- Carrefour po benzin isyasyonu.
Buluşma saati -- saat 13.00 da teker döner.
Şuanlık 5 kişiyiz.
Katılımcı Listesi;
4-özcan (Tofaş)
5-ismail tofas
6-gokhan 16 cbr( belki)
7-kurufasulye( belki)
8-AliCemÖzhelvacı
Ben geliyorum arkadaşlar yan çizdi.İsmim Alper.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)