Merhaba arkadaşlar, bugün sigortayı yaptırdım.
Demir sigorta uygun çıkıyor bilginize.
Merhaba arkadaşlar, bugün sigortayı yaptırdım.
Demir sigorta uygun çıkıyor bilginize.
m.balibey gerekli açıklamayı yapmış. şimdiye takılan herhangibir ürünüm olmadı. gümrükle hiç uğraşmadım yani. 2-3 haftaya geliyor genelde. ama bikeresinde 2 ay bulmuştu :(
bugün domaniç dönüşünde virajdaki çakıllar yüzünden ön tekeri kaydırdım ve motor yattı beyler. sol taraftan 2 parça grenaj ciddi şekilde çizildi tamire verdim. büse imola racing tekstil ceket sağ olsun bi hasar almadım bir iki sıyrık dışında. cekettede ufak bi delik oldu cep kısmında. 4raiders eldiven darbeye dayanıklı değil ama sürüklenmeye ciddi şekilde dayandı. ellerde bi hasar olmadı. sadece kot pantalon olduğundan diz kapaklarımda ufak sıyrıklar var. düşünce cep kısmı parçalanmış ve telefon düşmüş telefon 3 5 parça. çok şükür ucuz atlattım.
Bilal ucuz atlatmışsın , şanslısın.
Önemli olan sana birşey olmaması hakikaten , boşver motoru , telefonu.
Bu tür durumlardan ders çıkarmak önemli.
Ben kazamı iyiki yapmışım diyorum mesela.
Çok şey öğrendim kaza sayesinde.
Dönebildin mi Bursaya ?
Yardım edilicek birşey varmı ? Evdeyim ben istersen.
Merhaba mt ailesi
Bursada motosiklet ekipmanları konusunda Nilüfer tarafında mağaza varmıdır? Var ise yeterlimidir?
Nilüferde böyle bir mağaza açmak istiyorum düşüncelerinizi merak ediyorum.
Şimdiden teşükkürler
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bilal bune kardeşim Motorunun burnu b*ktan kurtulmuyo
Kediler işiyor heralde senin motoru iyi bi temizlet ondan sonrada bi okut üflet
Çok geçmiş olsun sana birşey olmamış gerisi teferruat
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İMAM SOLLARSA CEMAAT YANLAR
Geçmiş olsun, motora bir kurşun döktür en iyisi.
cbr ile ilk kazamı geçirdim, yola atlayan adamın yüzünden ve lastiklerin kötü olmasından dolayı asfalt ile akraba oldum motorda debriyaj maneti yamuldu ama işlevini yetirmedi birde sol grenajda küçük bir çizik oldu başka bir sorun yok bende ise sol dizimde ağrı var, hızımda 20 30 km arasındaydı nazara geldik
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------
geçmiş olsun dostumson olur inşallah.
en kötüsüde herkesin olayı izlemesi, kimsede gelip yardım etmiyor ben orada bacağımı tutuyorum yerdeyim arkadaki hayvanda kornaya basıyor
Hayat boş gazla çoş
Noluyor ya herkeze ,
Yunus emre sanada geçmiş olsun...
Bugün nedir bu şanssızlıklar ya ...
Bilal ve Yunus Emre çok geçmiş olsun.
Sigortamı yaptırdım 148 TL. plakamı da aldım takipçiye verdim toplam işlemler 240 TL tuttu. geriye sadece ehliyet kaldı. Eve getirdim motoru mahallede kullanıyorum çok zevkli.
arkadaşlar kusura bakmayın ama eğitim alın öncelikle sonra biraz yumuşak kullanın motosikleti. giydiğiniz giysilere çok güveniyorsunuz bakın motosiklet kullanıyoruz bir tırın kamyonun altına bir girdin mi isterse üzerinde 1 milyon lira koruma olsun bir şeye yaramaz. sadece dikkatli olun daha genciz evet bir şey olmaz diye düşünüyoruz da bu işin şakası yok. şu son haftalarda kaçıncı kaza okuyuşum.
kazalarda sadece karşı taraf suçlu değildir. daha dikkatli lütfen!
Yunus Emre sanada geçmiş olsun.
Beyler biraz dikkatli olun ve soğuk kanlı olmaya çalışın.
sağolun, lastikleri değiştirmem lazım çok çabuk kayıyor
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)