Mrb beyler iyi forumlar bursalıyım ve aranıza katılmak için motor almayı düşünüyorum vitesi için Bursa'da eğitim veren yer varmı .saygılar
Evet eskı uyeyım ve a2 ehliyetimde var hatta 125cc vıteslı bir motorunda vardı ama 1 saat kullanabilmiştim satmam gerekti :( tekrar sıfırdan başlayacağım kısmette aklımda endüro ile sportturıng arasında bır secım yapmak var ama suan tam kendime güvenmiyorum egıtım sırasında kendime guvenebilirsem sıfır almak ıstıyorum
Motoru daha almadım 250cc mi yoksa biraz daha yükseğimi eğitimden sonra cesaret toplarsam alırım şeklinde düşündüm yamaha fazer8 yasa suzuki dl650 sıfır almayı düşünüyorum ama beni eğitecek kışının görüşleri önemli tabıkı
günaydın,
bursada eğitim verecek kurum varmı?
hafta sonu hava açık ve 18 derece gözüküyor cumartesi. gezi falan mı yapsak ?
Hoşgeldiniz.Gis akademinin bursa da şubesi var oraya bir bak istersen.İletişim bilgilerinde yazıyor.
http://www.gisakademi.com/index.php/...bilgileri.html
Benim de kpss yaklasiyor. Malum plakam ve ehliyetim de yok henuz
motosiklet ile eğitim veren kurum bulunur ama düşük bütceli bir motorun yarı fiyatını isterler eğitim için. bence bireysel pratik yaptıracak birini bul ve başlangıç olarak düşük cc vitesli bir motor olsun örnek 150 125cc tabi bu benim düşüncem.eğer breysel pratik istemem diyorsan sorunun cevabı cok kolay herhangibir sürücü kursu işini görebilir.
İMAM SOLLARSA CEMAAT YANLAR
Cumartesi bi suuçtu yapılabilir hani. Teklif var ısrar yok. Yada dağ yolundan kemalpaşa. Yada gemlik narlı armutlu düzergahı.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Cumartesi banada uyar ama öğle 3'ten sonra müsait olabilirim anca
oglenden sonra nekadar yer gezilebilirki.gunlerdedaha uzamamisken. erken cikip uzun gezmek tercihimdir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------
memduh nereden aldin gunduz farlarini guzel olmus
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------
memduh nereden aldin gunduz farlarini guzel olmus
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)