110/70/17 - 140/60/17 lastik ebatlarım. michlen pirelli gibi markalarda 700-800 den başlıyor takım fiyatı. okadar para vermek istemiyorum. söylediğim markalar 200-250 liraya mal olacak gibi duruyor. haa bu arada kendi ebatımda değil alacağım lastikler. 100/80/17 130/70/17 olacak eğer alırsam. tam ebat yok :(
yeni motor hayırlı olsun. kazasız belasız kullan.
bugün bir arkadaşa sabah motoru verdim bandırmaya gitmesi için. adam gitti neyse saat 3 buçuk gibi kent meydanından yukarıya doğru çıkarken sol şeritte ilerleyen dolmuş, trafik sıkışınca durmuş. benim arkadaşta devam edeyim derken yolcu inmek için kapıyı açmış ve arkadaşımda çarpmış. oradanda yanda duran arabaya hafif bi dokunmuş. sonuç olarak 4raiders eldivenler hiçbir işe yaramadı adamın parmağı kopuyordu. büse imola racing ceket işe yaradı omuz zert koruması görevini tam anlamıyla yaptı. depo grenajı hasarlı (kırık var). aynalar saçma sapan oynuyor. sağ sinyal kırık. motor duşmediği için başka bir kasar oluşmadı. egzoz takılı olsaydı büyük ihtimal böyle bir kaza olmayacaktı. Çok şükür arkadaşta da ciddi bir problem yok.
Bilal geçmiş olsun ya .
Küçükte olsa can sıkan şeyler bunlar , biliyorum.
Neyse olacağı varmış , nazarlık olsun.
Artık vermessin birdaha kimseye
Naaptın yaw.O motor çok sorunlu krank kesiyor sübap yamultuyor lastik patlatıyor çok yakıyor.... Şaka Şaka taş gibin makina. Hayırlı uğrlu olsun. Allah kaza bela VERMESİN.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
Geçmiş olsun... Cana geleceğine mala gelsin. Tek temennimiz bu ama malada gelmese daha iyi olur.
abi aynen öyle allahtan birşey olmadı arkadaşa. egzoz varken fark ediliyorduk. tamam rahatsız edici bir durum. ceza yazdılar. çıkardık polis diyo led ışık al iş görür diyo.xenon var zaten daha ne ışığı takacaksam.araya girerken olduğundanda haksız çıkabiliriz. 500 600 lira masraf. lastikleri değiştirmeyi düşünüyordum yalan oldu. allaha şükür arkadaşta ciddi bi durum yok.
Olm michlen lastiğin var nesini değiştiriceksin
Haa tamam o ayrı
geçmiş olsun , sizde bişey olması sevindirici. gerisi nasıl olsa halledilir.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)