arkadaşlar krom egzosu tamir edebilecek usta varmı bursada. üzerinde derin çizikler ve ezilmeler mevcut.
arkadaşlar krom egzosu tamir edebilecek usta varmı bursada. üzerinde derin çizikler ve ezilmeler mevcut.
Tolga abi mesajımı aldın mı ?
berkut toplantıdaydım sen aradığında kalkamadım masadan sonrada koşturmacadan cevap veremedim kusura bakma affettiririz kendimizi bir benimoyla :D
Ah abi benimo dedin kalbimden vurdun
Xsuss egzoz var 'egzozcu Yaşar' yeni adliye arkasında kalıyor dükkanı oralardaki tamircilere falan sorarsan tarif ederler.Özel egzozlar vs.. de yapar ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
Akın hocam akü olağan haliyle marşı çevirebiliyorsa eğer , bir ihtimal buji pipolarını kontrol et ateşleme geliyor mu , çatlak ,deformasyon var mı vs... ve tabi bujilerini de ,imkanın varsa bujilerini söküp ateşleme noktalarını bir fırçayla temizleyebilirsin yada yenileyebilirsin , benzin hortumunu ,filtresini yani benzin aktarılmalarını da bir gözden geçirmekte fayda var.
yaşar ustayla ortak tanıdıklarımız var sanırım neyse işime yaradı en azından elimde biryer var artık, en azından gider fiyat alırım
Hahahaha :D Nese Ceza parası çıkmış.
komple egzoz 350 liraymış zaten ben tüpü sattım sadece. bereket :D
allahtan hemen ödemişik 130 a kapattık bereket. + 70 lira kaldı bakımın bi kısmı çıktı.
her defasında tam anlamıyla marşı çeviriyor diyemem. bazen bastığımda bişey engelliyormuş gibi oluyor. tam dönmüyor yada hiç dönmediğide oluyor. akü şüpheleri artıyor. çok teşekkür ederim cevap için.
bu arada enson depomu fulleyip 100 km sonra tekrar aynı işlemi yaparak ölçüm yaptım ve çıkan sonuç
106,7 km de 4,66 lt benzin tüketmişim.
4,3 lt/100 km gibi bir hesap çıkıyor. bu bana çok geldi.
3,5 gibi bir rakam bekliyordum. lastik havalarını kaç yapmam gerekiyor. fikri olan varmı. ateşleme sistemini kontrol ettireceğim.
bide tekyıldızdan lastik almayı planlıyorum. duro yada ırc alıcam herhalde. şimdiki lastikler ıslakta çok kayıyor. kuruda bi sıkıntı görmedim. bu lastikler hakkında ne düşünüyorsunuz.
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)