bir daki buluşmada herkes park etmeye çalışsın
bir daki buluşmada herkes park etmeye çalışsın
arkadaşlar 2013 model yamaha ybr125 esd motosikletim satılıktır 10,600 km de garantisi devam ediyor
km'nin cogunlugu sehirler arası gezilerde yapılmıştır
üzerinde:
turcamı (orjinal camıdaa verilecektir)
gündüz led farı
35 lt kappa canta vardır Telefon numaram: 0554 601 47 73
Cumartesi günki gezide, sırt çantama kim poşet koymuştu ?
Mavi bir poşet , almayı unutmuş çantayı açınca farkettim evde duruyor
Kimin bu poşet
bügün fuara gittik, karı kız görmek için ve öylesine ilgisi olmasa bile gelenler olduğundan aşırı derecede kalabalıktı çok fazla inceleyemedik birkaçtane foroğraf çekebildik hatta bakmak için bile sıra vardı onun dışında herşey çok güzeldi
kask mont ve bot almak için gittim ama sadece kask alabildim agv k3, birtanede vizör alacağım acaba koyumu alsam yoksa aynalımı alayım karar veremedim bi el atabilirseniz sevinirim
[IMG][/IMG]
birde hangisi yakışmış
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
cbr600rr benim aklımı aldı Allah kısmet eder inşallah
cbr500r hiç beğenmedim cbr250r arasında kasa olarak pek fark göremedim açıkcası fiyatını haketmiyor bence
Bende fuarın gazıyla motoru satayım diye düşündüm bir an, sonra gazım geçti güzel apachem ile bu yazıda geçirme kararı aldım hatta hiç satmayıp seneye bol benzin yakan çok ses çıkaran eski model ama hurda olmayan bir 4 silindirli 1000 -1200 cc lik makine alayım diye düşünüyorum aklımda yamaha xjr1200 var.
Buğün öğlen sonu gittim buji aldım CR9EIX aldım.Eski buji yerinden çıkmıyordu tornacıya gittim direk kent meydanı arkasında bi yere.Buji tahmin ettiğim gibi kırıldı içerde kaldı.motoru açmak istemediğinden çeşitli yollar denendi 1 saat boyunca sonuç yok matkap ilede yapmak istemiyordu içeriye pislikler ve metal parçaları kaçar diye ama son çara motoru açmadan matkap ile yaptık.Dikkatli temizleye temizleye mıklatıs ve hava tabancası + motor kompiresör ile.Sonunda yaptı adam bıkmadan ugraştı.başkası olsa olmaz der başından savardı.Yeni ngk CR9EIX İRİDYUM bujiyide taktık motor tek marşta alıyor istop etmeler gitti gazı bırakınca istop etmiyor artık.Gaz tepkimesi daha düzğün oldu.
http://www.ngkbujimarket.com/product.php?id_product=363
Aldığım buji bu kendi sitesinde bu fiyata koğuk çıkar mahallesi dönüşünce köşede olan motorsikletçiden 36 liraya aldım.
vallahi bendede var öle durduğu zaman stop etme problemleri nadirde olsa var. buji halledermi sence bu problemi rölanti normal ama yinede stop ediyo bazen
ben sabahları çalıştıracağım diye baya uğraşıyorum. sebebi ne olabilir. nasıl giderebilirim. fikri olan varmı?
hımmm önceki sahibine servis böyle bişey söylemiş. akü küçük geliyor , ondan yapıyor demişler. değerlendirmeye alıcam. teşekkür ederim.
bu iridyum bujinin ne gibi bir faydası olur acaba.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)