(adres konusunda yardım)
şehreküstü haşimişcan caddesi üzerinden yıldırım tarafına doğru gidin. yolun sonuna doğru ışıklar var ordan geriye dönün U dönüşü tam caminin etrafından döneceksin. kemal bengü caddesinde 200 metre ilerde sağ tarafta tarihi ördekli hamamı zaten baya ışıklı bir yer.kolayca bulunur.
buda haritadaki yerihttps://plus.google.com/113365850204...ut?gl=US&hl=tr
Bir aksilik çıkmaz ise eğitime bende geleceğim. Kimseyi tanımıyorum ama herhalde tanışırız.
Etkinliği ben duyurdum da ben gelemedim.Malum ünide dersler başladı.
2. öğretimde olunca insan akşamları bazı şeyleri kaçırabiliyor.
Merhabalar,
Bursa mt yi bekliyoruz
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/127311-8-9-mart-ucusa-kacis.html
Eve geldik nihayet :D güzel eğitimdi Erken gidenler çok şey kaçırdı şaka şaka :D o kadar bir şey olmadı Yalnız Emre'nin motor neydi öyle yaa ilk bindim ayak peglerini bulamadım sonra dedim bu gitmiyo azcık gaz vereyim baktım tekerdeyim Emre kusura bakma kardeşim başkalarının motorlarını hor kullanma gibi bir huyum olduğundan değil aniden tekere geldi farkına varamadım yani
4 teker Bedeninizi, 2 teker ruhunuzu taşır...
şuraya bak adam kendini aşdı artık tekere de geldi
Arkadaşlar bişey sorucam benim motorda bu aralar bi titreşim başladı neden kaynaklanıyor olabilir manetler fren vites pedalları ayaklarımı uyuşturuyo resmen yağını yeni değiştirdim duranlarda 10-30 honda kendi yağını koydular
10-30 yerine 10-40 koydursaydın keşki titreme sebebi genelde yağdan ve subabtan.bak site içi bi araştırma yaptım kısaca bi yorum buldum
Tİme_shİft42
Kendi motoruma İpone 10-40 yağ koymuştum sentetik olanlarından ilk defa yağ değişiminden sonra bu motor titriyor dedim ayak koyma yerlerinde acayip titreşim başlamıştı ama selede hiç yoktu 2 vitese atıncada kavramayı ayırırken silkeleme yapıyordu
Hemen yağı değiştirdim Castrol 15-50 yağ aldım endurolara konanlardan yağ değişiminden sonra titreşim hemen kesildi 2 vitese atınca silkeleme olayıda ortadan kalktı
Belki işine yarar bu yazdıklarım normalde titreşim yok bu motorda
Bende bukez yağı 10-40 yerine 10-50 koymayı düşünüyorum.Conta kaçırıyor hafif
10-50 15-50 arasında ne fark var
? bende degıstırcem
Anladımm dostum banada ince geldii ama servisten çıkarken gördüm yoksa koydurmazdım daha 200km olmadı başlarda belki diyodumda ama artık çok rahatsız ediyo servistede söyledim bu durumu geç vites atarsan olur tabi diyo kamil öyle bişey olmadığını söylesemde ilgilenmediler yine değiştireyim en iyisi 10-50 koydurayım
cbr125 kitapçığına bak önerilen 10-40 ken sana 10-30 yağ koydularsa hertürlü itiraz eder hakkını alırsın
Aynen öyle dostum sağol tekrar p.tesi ilk işim olucak ;)
Haftaya cumartesi-pazar yani. Ayın 1-2 si 12.30 dan sonra boşum.
Gezi varmı gezi )
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)