Berkut senlede burdan birlikte gidicez diye anlaşmıştık demi sunuma :?
Berkut senlede burdan birlikte gidicez diye anlaşmıştık demi sunuma :?
Bir kaç ay önce şu enduro derneğinin bir toplantısı vardı organize sanayide oraya gitmiştim ama anlattıkları şeyler herkezin bildiği şeyler buralarda öğrenecek bir şey bulamadım ben kendi adıma, heralde herkez birbirini ve motorlarını görmek göstermek için gidiyor çoğunlukla bu arada ben 28 şubat cuma günü fuara motorla gitmeyi düşünüyorum bulutlu 12 derece gözüküyor hava cumartesi ise yağmurlu pazar yine bulutlu, motorla gelmek isteyen varsa beraber gidebiliriz yalova topçulardan vapura bineriz sonrası kolay zaten bildiğim yerler.
arkadaşlar bursada çanta takmak için demir nerden alınır yada yaptırılır. hazır bulabileceğimi hiç düşünmüyorum. yaptırmam gerekecek. fiyat ne tutar tahmini. teşekkürler.
Hayırlı olsun, çok iyi bir motosiklet aldın ve bence bu kasa 2013 yeni kasalardan daha güzel şekil olarak sarı alsaydın daha iyiydi ama senin bu renk motorun jantlarını yaldızlı metalik altın sarısına boyatsan şahane olur youtubede böyle bir video var:
https://www.youtube.com/watch?v=-ckCuAD1qvg
çok sağ ol kardeşim. şöyle diyim bana 4800 tl fiyata patladı her şey dahil fiyatlarda olmalı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------
sağ ol abi. sarısına da baktıkta biraz ptt aracı gibi görünüyor. videoda baktım altın sarısı güzelmiş ilerde yapılır
bilgi olarak bulunması amacı ile paylaşıyorum.
etiket: bursa, motor, motorsiklet, çanta demiri, çanta,
2 tane telefon numarası buldum , sizlerlede paylaşayım.
Hüseyin Bey: 0532 356 81 10
Burhan bey: 0224 233 26 85
ben hüseyin beye yaptırıyorum. 130 liraya anlaştık. çoğu azı nedir bilmiyorum. normal gibi geldi. akşama teslim alıcam. fotoğrafları paylaşırım.
Beyler ben akşam gündoğduda kamp atıcam gelmek isteyen olursa (çadır mat tulum yiyecek alkol vb alıp gelsin)
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)