abicim o motorlarda vitesler birmüddet sonra sertleşiyor. sıcakken stop etme sebebinin subap ayarı kaynaklı olduğunu düşünüyorum şu an ara ara bende aynı problemi yaşıyorum. vites değiştirememe sebebin ise jinlun vb. birçok motorda durduğun yerde vites değiştirilmiyor (hepsi değil)
hareket halindeyken daha kolay gecer vites. ama sana tavsiyem jinlun alma. çok fazla jant problemi yaşatıyor çelik jant oldugu için bayağı ağır ve çok çabuk saplama bölgeleri aşınıyor saplama kırıp duruyor kronik bir hastalık sanırım. mct iyidir derim tabi sen sadece 2sini sordugun için :d daha iyileride vardır
İMAM SOLLARSA CEMAAT YANLAR
tamam bütçem kısıtlı demişsinde mct zaten 2000tlden aşşağı düzgün motor bulamazsın e o fiyatlara mct yerine karizmatik bi düşük model ybr alırsın zaten elinden tamir işleride geliyor ufak ufak elinden geldiğince toparlarsın.
2000 butcem var tarz meselesi eskisi gibi motor kullanmıcam agır olsun tarzı olsun diye chopper istiyorum zaten ybr gibi bir motorda rahat duramam ben dip gaz yaparım surekli makasa girerim gerek yok chopper en iyisi ne kadar dokuntu olsada chopper olsun istiyorum herkesin tarzı farklı abi
Kaskını tak yoluna bak :D
CANAVAR EVDE !
bugün Zakirle öğlen buluştuk. Bayide fazla beklememize deydi plaka için. motoru sürdük iyi gidiyor. kalkış acayip hızlı valla ilk sürdüğümde bi yan korktum. ama torku iyi. yavaş gitsemde şu aralar yine motor hızlı gidiyor gibi :D
haydi şimdi rodaj zamanı
cuma günü art akademinin teori sunumu var zakirle biz geliyoruz. sen de kop gel
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
sağ ol. emre motor deli gidiyor :D sessi de iyi beni idare eder. artık gezilerde bakalım ne yapıcaz.
Arkadaslar askerlik dönüşü motorun lastiklerini degistrmeyi düşünüyorum uzerindeki lastikler gercek manada cok kotu Michelin in pilot sporty ile street modelleri arasında kaldim sizin tavsiyemiz nedir bu arada motorum 2012 Yamaha YBR 125 esd
bendede chopper vardı ben tecrubelerimi paylaştım karar seni:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------
enes çok sevindim senin adına kardeşim r6 r1 de nasip olur inşllah:D
bu arada unutmazsam cuma aksamı bende gelicem saat 20:00 zaten benim eve yürüyerek 5 dk orası:D
İMAM SOLLARSA CEMAAT YANLAR
Ooo enes hayırlı olsun bir buluşmada motoruna el koyacağım haberin olsun
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)