Arada Yenibağlarda bi dükkan önünde Sarı Apache görüyorum.Bizim forumdamı merak ettim sarı sarı fotorafları görünce aklıma geldi.
Arada Yenibağlarda bi dükkan önünde Sarı Apache görüyorum.Bizim forumdamı merak ettim sarı sarı fotorafları görünce aklıma geldi.
fotolar ile mesaj yazarken sitede bir problem oldu bir türlü mesajı kabul etmedi sonrada 5 kere tekrarlamış
yokbe emre çoğu insan sitenin farkında deil çok şey kaçırıyorlar
bu arada geçen akşam işim vardı çekirgeye giderken izmir yolunu kullanıyorum. trafik çok kalabalık benim motor cbr125 eski kasalarına çok benziyor cbr125 kasa bir motorla eleman atladı önüme arkamda arkadaşım var arabaların arasından nasıl gidiyor anlatamam hata affetmiyecek bir hız.herşeyi geçtim kaskınıda koluna takmış ayna yok bişe yok ara ara arkaya bakıyo gaz alıyomuyum diye gaz almadım deil ama sıfır korumaile adamı tehlikeye dahada yakınlaştırmamak için durdurdum hep kendimi o arkadaş olurda buraya uğrarsa okusun boş bir alanda öpüşelim Kaska alıştırın kendinizi beyler
İMAM SOLLARSA CEMAAT YANLAR
Var öyle manyaklar ortalıkta abi ya gaza gelmemek lazım valla ölüme sürüklerler insanı birden Ama öyle adamlar garip bir şekilde aralar filan girdiklerinde show yapıyorlar :D kask takınca herhalde görüş açıları azalıyor :D ayna da aralarda sıkıntı çıkarıyordur tabi :D bir de ayna olmayınca +5 bg farkı var unutmamak lazım
Kaskını tak yoluna bak :D
Alarm sonunda elime ulaştı. Güzel bir cihaza benziyor. Sele altına yerleştirip , biraz kullandıktan sonra tekrar yorum yazarım.
Ayrıca fındıklar harika Hiç ayrım yapmadan , Toshiba pili ve usb kart okuyucuyu arkadaş herkese gönderiyor sanırım.
Emre naptın geziyomusun :D
Senin yazdığını görünce değiştirdim cevabı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------
http://www.change.org/tr/kampanyalar...share_petition
Selam arkadaşlar bnde sizin gibi motor tutkunuyum 2013 şubataayında yYamaha YBR 125 esd ile başladı bu tutkuya ama vatani görev ara vermek zorunda birkti sizi buradan gördükçe motor ozlemim tavan yapıyor adeta :(
arkadaslar mondial 250 mct mi? daha iyi jinlun jl 250-5 mi? jinlun un motorunda sıkıntı var sanırım gazı 1 saniye sonra yiyor rolanti yuksek ve motor sıcak olmasına ragmen hemen stop ediyor debriyajda bosluk var vitesler problemli gibi geldi bosa atmak için 6 kere bastım mct nin tek problemi koltuk kılıfını değiştirmem gerekecek motor yönünden jinlunla aynı motoru kullanmasına ragmen cok daha performanslı iki motorsiklet arasında kalmıstım ama jinlundaki problemleri gorunce mondial diyorum artık nasip olursa ay sonunda alacagım inşallah sonra bende sizin yanınızdayım
girme o 250 cclik kötü motorlara ya hiç bulaşma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)