ilgi ve bilgi paylaşımı için teşekkürler.
yarın hava normal gözüküyor ama bu gün yağmur şiddetli oldugu için plan yapamıyorum yarın için. siz ne düşünüyorsunuz yağmur yağarmı
ybryi aldığımda yağmurlar başlamıştı gezemedim şimdi cbr aldım yine yağmurlar başladı yine gezemiyorum şaka gibi ya
[/COLOR]/COLOR]Merhaba dostum. Fuar organizasyonu ile ilgili şuan son durum nedir bilmiyorum fakat bana öyle geliyorki havalar böyle giderse herkez motor ile gitmeyi tercih edecektir. Rks titanik seçimine gelirsek sınıfının sağlam olanlarından. Forumda bi ara bi hayırsız vatandaş vardı ama sonradan terketti gitti bizleri. Kayıp kendisi. Motoru ile gezilerimize gelmişti bi ara ve kısa bi ara bende kullandım motosikletini. Çok hoşuma gitmişti. TVS ise enteresan bir motosiklet. Düşük hacimli seri ve az yakıtlı. Anlam vermeye çalışıyorum ama veremiyorum. TVS tecihin arasında ilk olsun, olmadı rks de iyidir olmadı dahada ekonomik dersen benim motoru veririm. Tüplü ve öfkeli. Kal sağlıcakla
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
Seçimini yaptığınız motosikleti ben uzun uzun araştırmıştım bir zamanlar. Gerçekten çok iyi ve kaliteli bir motosiklet. hayırlı olsun diyelim ozaman.[COLOR="Silver"]
mrb arkadaşlar. seçimin yaklaştıgı şu günlerde.bir pazar günü. bol katılımlı bir organizeyle. dünya genelinde en pahalı benzini kullanan millet olarak. güzel sloganlarla.yazılarla. bir pretesto yapsak diyorum......! hiiişşşt uyanın....! kral çıplak
Vakit ayırıpta cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim.
Dershane
Birde o konu var. Bak bombaya.
Babamla konuştum. Dediki farklı şehire gidersen üniversite için , motora binmene izin vermem diyor.
Benim sana güvenim tam ama benim seni göremediğim bir şehirde, diğer araç sürücüleri ile seni yanlız bırakamam diyor.
Senin hatan olmasa bile biri gelir çarparsa ben naparım falan diyor babam.
Uyku uyuyamam, bu yüzden izin vermem motora binmeni dedi.
Ya uludağ kazanıcam yada motpra binemicekmişim.
Eğer uludağ değilde başka şehiri kazanırsam napıcam bilmiyorum açıkçası.
Ya ailemden gizli motor alıcam yada hiç binmeyeceğim.
Motora binmezsem kafayı yerim açıkçası. Binmem gerekiyor.
Bir akıl verebilecek varmı ?
uludağ ı kazanmaya bak o zaman ayrıca insan ailesinin yanında daha rahat üniversite okuyor.
kendi tecrübemden de yola çıkarak ailenin yanında daha rahat üniversite okunduğuna katılıyorum. arkadaşlarım sürünürken ben çok rahat bir öğrencilik geçirdim. onlar kira, yemek, yol için ayda 1000 TL harcarken ben o paraları biriktirip kendime araba aldım ve okula arabayla gidip geldim. yeri geldiğinde arkadaşlarımda kaldım. aile yanında üniversite okuma fikrini öneririm yani.
Katılıyorum dostum bende uludağda okuyorum inan eziyetten çamaşır yemek bılaşık derdin yok ki uludağda canlıdır
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
Yarın sabahtan istanbula gidiyoruz motorla güzel bi seyahat olucak heyecanlıyımm ))
pazar günü fotolarını paylaşmakta baya ısrarlıymışın abi 5 kere paylaşıp bütün sayfayı kaplamışsın maşallah
Zincir temizliği çok güzel olmuş bir gazyağı ile küçükbir temizlik bende yapıcam biarada ne ara bende bilmiyorum
ufaklıkta çok şirin allah bağışlasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
yolunuz açık olsun uzunyol bende severimde daha istanbul falan denemedim denemek lazım bi ara:D dikkatli olun istanbulda trafik kendinden çok bahsettiriyor
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)