Oo akşam saat 8 iyiymiş.
Devamsızlık hakkımı lys ye saklıyordum. O gün kesinlikle ordayım.
Acaba sığabilecekmiyiz ?
Oo akşam saat 8 iyiymiş.
Devamsızlık hakkımı lys ye saklıyordum. O gün kesinlikle ordayım.
Acaba sığabilecekmiyiz ?
Arkadaşlar merhaba.Oldukça uzun bir süredir (profilimde ki tarihten daha eski) siteye üyeyim ve forumları elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.Bursa Nilüfer'de yaşıyorum. Şu anda motosikletim yok fakat çok yakın bir zamanda almayı düşünüyorum.Ehliyetim var fakat çok fazla tecrübem yok.Bazı konularda fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var.Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
1)Motosiklet fuarına gitmek için liste oluşturuluyordu.Sanırım zamana bırakıldı.Son durum nedir? Açıkçası bende sizlerle birlikte minibüsle gitmeyi çok isterim.
2)Aranızda Rks 150 Titanic kullanan arkadaş var mı? Bu motor hakkında ne düşünüyorsunuz? Bilgisi, tecrübesi olup ta paylaşan olursa sevinirim.
3)Gördüğüm kadarı ile TVS kullanan epey arkadaş mevcut. Forumlarda araştırdığım kadarı ile titreşim hariç genelde herkes memnun.Siz neler düşünüyorsunuz bu motor hakkında? (Özellikle sürekli kullananlar arkadaşlar)
4)Genelde şehir içinde az kullanmak şartı ile, daha çok şehir dışında(uzak-yakın yerler)kullanmak için 2500-4500 tl arasında benim için hangi motoru önerirsiniz?(Karşılaştırma ve yorumların çoğunu okudum, halende okuyorum.)
Benim için önemli olan kullanışı rahat,yakıtı az,sağlam ve ekonomik olması.
Görüş ve düşüncelerinizi içtenlikle paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür eder, her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
arkadaşlar pazar günü hava iyi görünüyo gezi organizasyonu varmı?
hava iyi olursa bende varım abi
teşekkür ederim ybrden sonra güçlü geldi sesi bile harika hissediyorum
evet var abi ls2 kullanıyorum şuan ama rüzgar sesi oluyor birde biraz daha kaliteli birşey olsun istiyorum, fuarda uygun fiyata bulursam alacağım olmadı nisandan sonra alırım
Yüksek cc motor almış olsam ve kask değiştiricek kadar para olsa Agv alırdım çok hoşuma gidiyor kaskları.
http://www.extremesupply.com/Merchan...continents.jpg
ilk deneyimlerden birkaç kare, biraz aceleye kaçtı yağmura yakalanmamak için ustamada gösterdim çok iyi bulmuşsun mis gibi iyi fiyata almışsın dedi
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
ben birazda renkler uyumlu olsun istiyorum, bendede fazla para yok kredi kartıyla alacağım bahardan sonraya kaldı gibi gözüküyor
Baya temiz görünüyor.
Ne kadara aldın ?
Yunus Emre hayırlı uğurlu olsun güle güle bin aman dikkat et ilk zamanlar onun o güzel seriliğine kanıp bir arabanın kaportasında filan alma soluğu sakin sakin alış iyice sonra gazla derim ben Tekerin düz bassın
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
14 şubatta motorum yerine farklı bir sevgiliye kaldım hacı ondan oldu ayırdılar beni asıl sevgilimden
4 teker Bedeninizi, 2 teker ruhunuzu taşır...
arkadaşlar iyi geceler.. bmw mi sattım fakat motorsuz olmuyor... keeway outluk 150 lik ilgimi çekti bu motor hakkında bilgisi olup aydınlatacak varsa memnun olurum.. teşekkürler....
beyler şu ceket sizce nasıl iş görür mü yav?
www.motosikletaksesuarlari.com/Dainese-Motosiklet-Montu-G-Laguna-Seca-Tekstil-Siyah-Ceket_8419.html
demin art moto akademiden teori sunumu hakkında mesaj geldi kayıt yaptırmaya gerek yok bodoslama dalabiliriz.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)