Geçmiş olsun Emre ...
Geçmiş olsun kardeş. Sen zaten dikkat ediyorsunda karşındaki öküz dikkat etmiyor.
Geçmiş olsun , benimde hergün böyle olaylar geliyor başıma çünkü hergün motor kullanıyorum en basiti daha bu sabah işe gelirken ışıkta bekleyen dallamanın teki birden önüme kırdı bende onu geçtim durdurdum baya bi korkuttum camdan vuracam falan zannetti baya bi stres yaşattım.
Saolun arkadaşlar.Bu aralar bu dallamalar çoğaldılar aranızda en dikkatli kullananlardan birisiyimdir.Tehlike anında azda olsa panik oluyor ama ben son an kurtarmaları soguk kanlılıkla yapmışımdır.Bu motorumla (Haziran sonunda aldım sıfır)8300 km dir kazasız sürüyorum. Kurye motoru ilede 6500 km falan yaptım yazın.Bir kurye motoruyla virajda teker kaymasında düşmüştüm.
Yani 15.000 km tecrube var.
Beyler bursa mt whatsapp grubu mu kursak?
Öncelikle herkese selamlar. aranıza yeni yeni katılıyorum. henüz 19 yaşındayım ve benden önce bu yollardan geçmiş büyüklerime abilerime 1-2 soru sorup bilgilenmek istiyorum.
Ben bursada yaşıyorum ve a2 ehliyete 2 gün önce yazıldım (kural sürücü kursu) ve derslerime yeni başladım. daha önce hiç motosiklet kullanmadım. ehliyetimi aldıktan sonra paramı denkleştirip mondial 125 znu scooter almak istiyorum.
sizlere şöyle bi sorum olucak. daha önce hiç motosiklet kullanmadığım için sınavda yapılıcak vitesli motor sınavında geçememekten korkuyorum. biliyorum basit hareketler yaptırıyolardır tabiki ama geçememe korkum daha önce hiç sürmediğimden dolayı. Acaba uygulama sınav öncesinde bize sürüş eğitimi veriliyor mu yoksa direk teorik sınavı geçtikten sonra sürüş sınavı mı var? kayıt işlemim çok ani oldu o yüzden bunu ordaki yetkiliye soramadım sizlere danışmak istedim.
İyi forumlar, tekeriniz düz bassın.
Öncelikle hoşgeldin. Ehliyetinede hayırlı olsun diyelim şimdiden. İlk yapman gereken korkunu ve yapamama endişeni arkanda bırakmak. Bu ikisi önden giderse baştan bırak bu işi. Ehliyet kursundaki yetkili kişiye durumu izah edersen sana birebir sürüş eğitimi verecektir. Kursun motor temin etme ve bu eğitimi belirli bir saat verme zorunluluğu var. Motosikleti bul da gel falan derler belki ama sallama sakın. Zorunlular bulmakta. Şimdiden başarılar.
Benim okul yarım gündü bugün. Şuan evdeyim. 30 dk ya kadar hazırlanıp çıkıcam varmı eşlik edecek ?
Rota belli değil neresi olursa amaç motor sürmek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
Yok herhalde neyse
Yanlız süreyim bende.
işteyim kardeşim yoksa %100 eşlik ederdim benimde gezesim var ama tısss
Çok teşekkürler
Şuan Mudanyadayım, oturdum çay içiyorum
Ne güzel geliyor gezmek. Hava mükemmel.
Gezemeyenler kıskandın
Bu arada bir ışıkta transalp i gaza getirdim.
Nasılmış büyük cc enduro görmek için.
Neyse hen hrmrn kalktım. O daha vitese takıyordu.
Dedim 100 e kadar zorlayacağım herhalde.
Aynaya bakıyım dedim yanımdsn öylr bir hızla geçtiki TA. Şaşırdım açıkçası. Çok yüçlüymüş. Bildiğiniz tokatlandım )
Berkut kardeşim , sipariş ettiğin "pilli uzaktan kumandalı alarm" eline ulaştı mı acaba?
Evet hatta şuan motorda açık halde duruyor
aynen işteyim ben de yoksa biliyosun profesyonel artçıyım
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)