Ben gelmiyorum silin ismimi
ben gölyazıda katılırım diye düşünüyorum size
motoru mu aldım. cumartesi geziye yetişmeyecek artık zakirin arkasında gelirim. salı yada çarşamba zakirle motoru almaya gidicez. hadi hayırlısı.
sağol berkut. artık zakirin arkasında video çeke çeke gidiriz otur otur canım sıkılıyor evde bu gezi iyi olur. tvs kullanan bi abi de geliyormuş ona bazı sorularım olucak. haydi yarın görüşürük
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
sağol berkut. artık zakirin arkasında video çeke çeke gidiriz otur otur canım sıkılıyor evde bu gezi iyi olur. tvs kullanan bi abi de geliyormuş ona bazı sorularım olucak. haydi yarın görüşürük
Bursa Gölyazı Gezisi.
Buluşma Günü : 08.02.2014 Cumartesi
Saat : 13:00
Toplanma alanı: Kentmeydanı Kafkas Pastahanesi.
1- Berkut
2- Emre
3- Zakir
4- Çağatay
5- Yunus emre
6- Tolga
7- Selim
8- cemolos
9-Aydın -Super 8
10-Bilal
11- Enes
Yokmu arttıran hadiyin
Coşkun abi gel bekleriz
Bursa Gölyazı Gezisi.
Buluşma Günü : 08.02.2014 Cumartesi
Saat : 13:00
Toplanma alanı: Kentmeydanı Kafkas Pastahanesi.
1- Berkut
2- Emre
3- Zakir
4- Çağatay
5- Tolga
6- Selim
7- cemolos
8-Aydın -Super 8
9-Bilal
10- Enes
Güncel.
Beyler bende geliyorum.İsmim Alper.
Bir aksilik olmazsa Cem ile çevre yolundan fıtı fıtı gelicez.
Yalnız buluşma saat 1deymiş.Çok geç değil mi?
Yanlız arkadaşlar bencede toplanma saati biraz geç gibi. Kış mevsiminde olmamız dolayısıyle dönüş yolu titretir benden söylemesi. Saat 11:30 - 12:00 gibi çıkılması daha iyi olur kanaatindeyim. Tabi bu bir tavsiyedir ki çoğunluğa uyarız herzaman.
Gelicekler sizin yorumlar nedir 12.30 toplanıp 13.00 yolamı çıksak ??
gelmek isterdim bende ama ne motorum nede zamanım var malesef çalışıyorum :( yolda kendinize dikkat edin! çok öküz var piyasada bütün herkese benden hayırlı yolculuklar benim içinde gezin
Buluşma saatinin değiştirilmemesi taraftarıyım 2 gündür 13:00 yazıyoruz öyle sanıp değişen saati görmeyip gelemeyen arkadaşlar olursa cok ayıp olur. 13:00 iyidir bu seferlik böyle oldu. birdahakine daha ince düşünürüz
Yarın hava 18 derece gösteriyor güneşli.
Nasıl derseniz bana uyar ama eğer şimdi saati değiştirirsek , göremeyipte katılamaynalar olabilir.
Bence birdahakine erken alsak daha iyi.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)