bugün mudanyadaki 3 motorcu kimde birinde yeşil ninja 250 vardı
kim olduklarını bılmıyorum ama dönüşte trafik vardı fena tokatladım onları birinde beyaz big scooter vardı :D neye ugradıklarını anlamadılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
zakir hasan kaza olmazsa tecrubede olmuyor kardesım allah daha kötüsünden saklasın
15 tatil bitmeden tekrar birşeyler yapalımda , bende katılayım bari
fuara gıtmek isteyen arkadaşlar eğer yeterli çoğunluğa ulaşabilirsek minubus tutmayı planlıyoruz kişi başı 40 tl ye fuara gidip gelebliriz nedersiniz? 16 kişi olursak iş tamamdır
1 memduhb 1 kişi
2 cemolos 2 kişi
gelmek isteyen arkadaşlar altına yazsın.
Beni de yazın hem tanışmış oluruz.
Yaklaşık 40 lira diyorsunuz feribot dahil mi?
thekurufasulye
arkadaşlar Memduhla otururken rastgele konuştuk fikir güzel. Eminim herkes kendi arabasıyla veya otobüsle feribotla motosikletiyle gelebilir ama en ekonomik şekli bu olucak. Bizim bir karımız yok zaten servisçimiz de bizden birisi olucak regal raptoru varmış Memduh tanıyor. Benim de tanıdığım birisi var ondan da fiyat alabiliriz ama onun servisi sanırım 21 kişilik o kadar doldurabiliceğimizi sanmıyorum.
Ayarlarsak dönüşe geçmeden biraz küçük bir İstanbul gezisi için zaman da olur. Eğleniriz yani kısaca diye düşünüyorum. Gelebilicek çok kişi var forumu takip eden. Eskilerden de var. Bugün umutu gördüm gezi yapmışsınız gelmiş falan hem onu fuara götürelim biraz aklını çelip motor aldıralım tekrar vs. :D
2 mart pazar günü diye düşündük çalışan arkadaşlar da gelebilsin diye, araç Volkswagen Crafter ayrıca gelicek arkadaşlar kesin bilgi versinler gelebilirim falan gıbı şeyler olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
evet feribot dahil fuar alanına gıdıp gelıcez duruma gore sultanahmet falanda yapabılırız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
kesin cevap vermelisin gelmeyen her kişinin parasını cebımden ödemek zorunda kalırım.
Pazar günüyse gelirim abi, peki nerden kalkar cumartesi gecesinden gelirim zümrütevlerde kalırım
merhaba arkadaşlar.
sizlere daha önce danışmıştım ancak tavsilerinize uymayarak asya major x6 yı aldım . görüntüsü beni cezbetti. allah utandırmasın demektan başka bişey kalmıyor artık
fuar organizasyonunu çok iyi düşünmüşsünüz. toplu gitmek en mantıklısı gibi. ben ve bir arkadaşımda münferit gitmeyi düşünüyorduk. eğer kabul ederseniz sizinle gelmek isteriz.
-akın
-ferhat
Ya abi ne şanssız i insanım.
Yeni aldım egzoz buğün geldi 12-13.00 gibi
indim motorun yanına zor bela taktim egzoz susturucusu çıkardım sonra hemen geri taktım.çıktım denemeye çok güzel ses bayabi gezdikten sonra eve geldim bi baktım susturucusu düşmüş.
bana acil egzoz susturucusu lazım gaz açmaya utanmaya başladım.
Allah kaza bela vermesin.iyi günlerde kullan.görüntüsü duruşu ve kalıbı hoş bir motor.güle güle kullan.
fuara gıtmek isteyen arkadaşlar eğer yeterli çoğunluğa ulaşabilirsek minubus tutmayı planlıyoruz kişi başı 40 tl ye fuara gidip gelebliriz nedersiniz? 16 kişi olursak iş tamamdır
1 memduhb 1 kişi
2 cemolos 2 kişi
3 redandblac 1 kişi
4 ake 2 kişi
5 MrMaydec 1 kişi
6 kurufasulye 1 kişi
gelmek isteyen arkadaşlar altına ilave etsin.
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)