Memolar bomba gibiyim valla bitiyo yavaş yavaş :D
Ercan abi 197 bitti sayılır temmuzda ordayım, Bu arada tanıyan tanımayan herkeze selam gerçi çoğunu tanımıyom artık
Memolar bomba gibiyim valla bitiyo yavaş yavaş :D
Ercan abi 197 bitti sayılır temmuzda ordayım, Bu arada tanıyan tanımayan herkeze selam gerçi çoğunu tanımıyom artık
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
[/COLOR]
kaskı hiç düşürdün mü üzerinde çatlak falan var mı yada havalandırma kanallarından biri yerinden çıktı çıkacak durumda olabilir[/QUOTE]
Kaski herhangi bir sekilde dusurmedim. Havalandirma kanallari da ilk aldigim gibi. Ne yapsam bilemiyorum. Kaski ve montu Istanbul Anes Motor dan almistim. Acaba yardimci olabilirler mi?
abiler motora bakmaya benimle Balıkesir e gelebilecek varmı ben pek anlamamda yeniyizde
ustaya götürüyor musun orda ben gelirim aslında ama çok güvenme ne olur ne olmaz usta değiliz sonuçta ne zaman gidiyorsun hafta içi gelince işyerine uğrar izin koparırız acil kan ihtiyacı varmış patron dersin
Kaski herhangi bir sekilde dusurmedim. Havalandirma kanallari da ilk aldigim gibi. Ne yapsam bilemiyorum. Kaski ve montu Istanbul Anes Motor dan almistim. Acaba yardimci olabilirler mi?[/QUOTE]
bir görüş orayla mutlaka bir yerden hava alıyor baktın sonuç alamıyorsun değişime falan yanaşmıyorlar havalandırma kanallarını kapatıp kenar yerlerine şefaf silikon sür öyle dene eğer hava kesilirse oralardan alıyordur zaten olay çıkar silikonda vizorun yapıştığı lastiğide vazelinle istersen serleşme olduysa yumuşatır giderken şuna da dikkat et çeneden rüzgarda alabilir eğer orada lastik parça yoksa
Abi servise goturecegim de yanimda bilen biriside olsun istiyorum birde tek gitmeyim diyorum, izin işide kolay dayım genel müdür
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------
24 ocakta gelecekmiş şimdi ordudaymıs gelince gidecegim abi
bizimle Balıkesir'e gelecek yokmu ya hem gezi olur hem yeni motorumu alırım sizde bakmış olursunuz içim rahat eder
1. M.balibey
Arkadaşlar Merhaba...
2012 Mayıs ayından beri kullandığım Motorumu satıyorum
Marka : Lifan Cross GY 200 - 6 Kilometre : 2400 Renk : Turuncu Motor hacmi : 200 cc
Motor donanımı standart her hangi bir ilave yoktur. Bakımları Motosun da zamanın da yapılmıştır. Mehdi Beyden bilgi alınabilir.
Muayenesi 2014 sonuna kadar, ayrıca Kredi kartına taksit imkanı vardır. Fiyatı 3300 motor başında pazarlık olabilir.
Kapalı garaj motorudur. Yağmurda ve kışın kullanılmamıştır. Daima asfalt yolda kullanılmış olup, yaşım itibariyle kross yapılmamıştır.
Temiz kullanılmıştır. Görmek isteyen benimle temasa geçebilir
benim sınavlar yarın sabah bitiyor bi ara uğrayın da bira atalım buralarda
Tamam beraber gideriz.
19 unda gelemiyorum ben yine balıkesirde olacağım
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)