herkese selamlar ben ilyas
aranıza yeni katıldım
herkese selamlar ben ilyas
aranıza yeni katıldım
aramıza hoşgeldin ilyas bu sayfada kalıcı olmanızı dileriz...
herkese selem arkadaşlar. bende bursadan ve bende artık burdayım yapılabilecek toplu organizasyonlara seve seve katılırım. banada bilgi verirseniz çok sevinirim.
bundan sonra olacak toplu ve topsuz tum organizasyonlarda görüşmek dileğiyle,
toplu olunca yakarTop, voleybol, futbol oynuyoruz,
topsuz olunca yakalanbaç, saklanbaç
Pek ortak gezi yapamıyoruz ama, 27.04.2007 tarihinde ülkemizde gösterime girecek olan WILD HOGS u bir organizasyon ile birlikde izlemeye gidebiliriz... (Özellikle orta yaş ve üzeri üyelere tavsiye edilir )
Film motosiklet çetelerine özenen dört orta yaşlı insanın tatil öykülerini anlatıyor...
Maceracılar gerçek motosiklet çetesiyle karşılaşınca olaylar gelişiyor...
WILD HOGS (Çılgın Motorcular)
Yönetmen : Walt Becker
Oyuncular:
John Travolta .... Woody
William H. Macy .... Dudley
Martin Lawrence .... Bobby
Tim Allen .... Doug
Ray Liotta .... Jack
Marisa Tomei .... Maggie
Fragmanı izlemek için buraya tıklayın
herkes slm iyi forumlar bursalılar
Tarıkcığım canım,hafta sonu kar var.Moralinizi bozmak istemem ama,Yoksa bende geziyi tabiatı seven adamım.Gerçi benim arabanın zincirleri var ama siz nasıl gidersiniz bilmem.
http://turkish.wunderground.com/cgi-...st?query=bursa
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin...n-turkiye.aspx
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
orhan abicim artık bu hava tahmincilerine pek güvenim kalmadı bekleyip görmek en iyisi,
zaten şartlar kötü olursa kendimizi riske atmak istemeyiz...
Öncelikle İlyas kardeşim hoşgeldin...
kontgerilla'ya katılıyorum, beklemekte fayda var. Film olayıda olabilir ama biraraya gelmişken muhabbet edelebilecek ortam olsa daha iyi olur gibi beliyor.
Arkadaşlar epey bi zamandır. HONDA CBF150 araştırıyorum ve bekliyordum. Aranızda şu an Bursa'da olan ve cbf150'ye binen varmı? Var ise memnunmu?
Bu arada az önce aldığım bir haberle feci moralim bozuldu, aletin fiyatı 3300 den 3990 a fırlamış...
Nisan başında almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz?
Sevgi Selam...
Rafet HAŞAL
TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Uzmanı
rafethasal@tedbursa.k12.tr
Tel : 0224 549 21 00
Fax : 0224 549 21 10
selamın aleyküm abiler kardeşler nasılsınız iisiniz inşallah .......
yeni katılan arkadaşların sayıları artıyor ama eskiler kayboluyor galiba nasıl iştir anlamadım neyse hayırlısı olsun bakalım.....
ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR CÜMLETEN HOŞ GELDİNİZ DAİMİ OLMANIZ DİLEĞİYLE .......
ya gezi falan diyonuz olsada gelsek şöle bi hafta sonu falan iicene olurdu heeee....
neyse planlarınızı bekliyorum herkese hayırlı günler ve akşamlar.....
Volkancığım motorları sattınmı.Seninde pek sesin soluğun çıkmıyor,gazcılardamısın?.
rafethaşal kardeş ben de o motoru istiyordum ama gelen zamdan sora hevesim feci kaçtı şimdi ne alacağım bilimyorum.Mart ayı olmadı nisan gibi bende alacağım ama cbf olur mu bilmem yane 4000verirmiyim ona bilmiyorum ki büyük ihtimal vermem yane..ama daha tecrübelilerdne bilgi almalısın...
kontgerilla ben aslında japon bir motor istiyorum ama böle bir motor denk geldi işte biyerde 4500km de şu anda sahibini bekleyen bir motor...Ama açıkçası scooter bana göre bir motor deil istemiyorum babamda dedi al işte 1-2sene binersin direksiyonun gelişir sora istediğini alırsın dedi...Bende dedim baştan olmaz falan ama bi taraftan da düşünür oldum ne yapayım die...Yapılacak masraf önemli deil de japon istiyorum yane...Kaliteli bir motor olsun olduğu zaman bekledim bu kadar...Ki zaten motoru aldıktan sora motora verdiğim para kadar ıvır zıvır alacağım.mont+kask+pantolon+bot+eldiven yazık yane...
AKIN FİDAN
yeni arkadaşlar hepinize merhaba Hoşgeldiniz
Tarık'çığım sen o havada Uludağ'a çık sonra gel............ sevgili kardeşim anladın sen onu.
Orhan abim sevgiler saygılar bu aralar çok yoğunum biliyorsunuz o yüzden yinede buralara girdiğimede şükür diyelim,bensiz gezi yapanın canı çıksın bu arada
Abi çevre ilden ben varım
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
seninde bu geziye katılmanı isterdim ama yolda molda kalırsın motorunla sonra uğras dur itmek kakmak off eziyet olur beee...
Evet arkadaşlar kafaya koydum, inşallah bulabilirsem Regal Raptor alıcam uygun fiyatlısından...
Hoby Büfede çalışan bi arkadaşta var Arap Şükrü MIK kafenin önünde gördüm alet on numara. Forumlarda filanda çok iyi bahsediyor kullananda kullanmıyanlarda..
Bursa'da bu markanın bayisi kimdir? 0 Peşin ve taksitli fiyatı nedir bilen varsa yazabilir mi?
Bursa bayisi Gazcılar motor, bizim forumlarda Cem ve İlkay kullandılar (hemde aynı motoru ) Peşin: 5250 YTL olmuş fiyatı vade de yapılıyormuş.
Eeee doğanın kuralı eskiler yerini yenilere bırakıyo. Bu haftasonu hava durumu pek iç açıcı diil şansımıza. Ama biz kelebek motorcular olarak kapalı ortam aktivitesi düzenleyebiliriz.
Hepinize iyi akşamlar güzel hafta sonları motor sevdalısı arkadaşlarım.
saygılar,sevgiler,hürmetler.
İnşallah haftaya toplayacağım lastiklerimde geldi.
Bu hafta işgüç,İzmire git gel vs yedik bitti.
Kanım kaynıyor,ardım kaşınıyor.
Anladınız siz anladınız.
Yani hava soğukta olsa,yağış olmayacak gibi,tuz pazarında kadıköy sakatatçısında kasap usülü uscuk var şöyle 1-2 kilo alıp çalı çırpı ateşinde tütsüleyip yagına ehmeh banıp cila çekmek var YAAA NASİB
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)